- Katılım
- 20 Nisan 2021
- Mesajlar
- 1,763
- Reaksiyon skoru
- 2,939
bu konuda ne dersem yanlış olur çünkü yurtdışında bile pahalıpeki bu fiyatlar ileriki zamanlarda düşer mi yoksa sabit mi? Çünkü bildiğim kadarıyla ps4 oyunları daha ucuzdu.
bu konuda ne dersem yanlış olur çünkü yurtdışında bile pahalıpeki bu fiyatlar ileriki zamanlarda düşer mi yoksa sabit mi? Çünkü bildiğim kadarıyla ps4 oyunları daha ucuzdu.
Aslına bakarsan ikisi de aynı şey.stok beklemeliyim yoksa biraz daha mı biriktireyim sizce?
100 TL ile 700 TL arasına değişebiliyor diye biliyorum.ortalama ne kadar oluyor ki? 400 falan olur mu?
Zaten rx5500m Li bir laptopun var çoğu Xbox özel oyunu PC de zaten valorant cs çok seviyorsan onlarıda oynayabiliyorsundur bence ps5 çok daha mantıklı sadece oyunları tuzlu
Fiyat konusu çok sıkıntı ya her an her şey olabiliyorvalorant çok sevmiyorum ama apex legend ve cs oynuyorum arkadaşlarla yetiyor bana. Ps5 için eğer stok beklersem iki oyun falan alabilirim diye düşünüyorum ancak eğer 8500’e alırsam 1 ay anca birbirimize bakarız makineyle![]()
xbox çok daha kullanışlı bence twichten yayın açma olsun edge olsun çok daha iyi alırsan xboxsx al bence
xbox sx de de dc vartwitch çok hedefim yok ancak sony discord ile anlaşma yaptığı için yakında ps’lere discord gelecek ve arkadaşlarıma oradan yayın yapmayı düşünüyorum.
Fiyat konusu çok sıkıntı ya her an her şey olabiliyor
xbox sx de de dc var
Ama zaten onun işini gören güzel bir laptopu var neden xss alsınkixbox sx de de dc var
aga pcden şaşmam her bi oyuna 500 tl vermemPs5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?