7500 Tl ye Laptop Önerisi!

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
7500
7500 tl butceyle laptop onerilerinizi bekliyorum kullanïm amacım genellikle youtube metin 2 lol olucak aklımda lenovo v14 rayzen 5 5500 8gb ram 512gb ssd var daha iyi önerinizle beni bilgilendirirseniz sevinirim.

7500 TL butceyle laptop onerilerinizi bekliyorum kullanïm amacım genellikle youtube metin 2 lol olucak aklımda lenovo v14 Ryzen 5 5500 8gb ram 512gb ssd var daha iyi önerinizle beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu fiyatlarda genel olarak 2. el bulunabilir düzgün laptop

Çok şık yalnız dahili grafik birimi yeterli olur mu bilmiyorum bakmak lazım

Çok şık yalnız dahili grafik birimi yeterli olur mu bilmiyorum bakmak lazım
Aynı fiyata daha iyi işlemcili olarak bu var. Depolaması düşük.

Aynı fiyata daha iyi işlemcili olarak bu var. Depolaması düşük.
Depolamadan çok sıkıntı çekmiştim zamanında o yüzden önermemiştim ben de. Güzel öneri

Önerileriniz icin tesekur ederim anladıgım kadarıyla depolamayı önemsemiyorsam honor önemsiyorsam lenovo alacagım son olarak bu laptoplara ram takviyesi yada ekran kartı takviyesi lazımmı ram takılabildigini biliyorum ama laptoplara sonradan ekran kartı takılıyormj bilmiyorum neyse toparlamak gerekirse ram yada rkran kartına ihtiyac varmı varsa oncelik hangisi ?

Önerileriniz icin tesekur ederim anladıgım kadarıyla depolamayı önemsemiyorsam honor önemsiyorsam lenovo alacagım son olarak bu laptoplara ram takviyesi yada ekran kartı takviyesi lazımmı ram takılabildigini biliyorum ama laptoplara sonradan ekran kartı takılıyormj bilmiyorum neyse toparlamak gerekirse ram yada rkran kartına ihtiyac varmı varsa oncelik hangisi ?
RAM de ekran kartı da takamıyorsunuz o modellere (Huawei-Honor).

Honor'un işlemcisi i5-10210U. Bu işlemciye entegre İntel UHD grafik işlemcisi bahsettiğiniz oyunlarda tatmin etmeyebilir. Ayrıca laptoba ekran kartı takviyesi yapılamaz. Ram takviyesi yapılabilir. Yukarıda bahsettiğim Lenovo'nun ramlari 4+4 şeklinde. dörtlüğün biri anakarta tümleşik, diğeri slota takılı. Bu yüzden max 12 GB ram kullanılabilir yukarıda attığım Lenovo ile bilginiz olsun.

Honor'un işlemcisi i5-10210U. Bu işlemciye entegre İntel UHD grafik işlemcisi bahsettiğiniz oyunlarda tatmin etmeyebilir. Ayrıca laptoba ekran kartı takviyesi yapılamaz. Ram takviyesi yapılabilir. Yukarıda bahsettiğim Lenovo'nun ramlari 4+4 şeklinde. dörtlüğün biri anakarta tümleşik, diğeri slota takılı. Bu yüzden max 12 GB ram kullanılabilir yukarıda attığım Lenovo ile bilginiz olsun.
Lenovonun islemcisi daha iyi ozmana dogrumu ?
Bu arada 14 inç boyut olarak kücük kalıyormu

Lenovonun islemcisi daha iyi ozmana dogrumu ?
Bu arada 14 inç boyut olarak kücük kalıyormu
Lenovo işlemci olarak diğerlerinden iyi (Huawei-Honor).

14" için bir teknoloji mağazasına gidip 14 lük laptoplara bakın, küçük görünüyorsa almazsınız. Benim için küçük ve hafif olması gerekiyordu.

Ayrıca 2. elde burada bahsedilenlerden daha performanslı laptoplar bulabilirsiniz.

Bu konuda bir ekleme yapayım. Lenovo bu bahsettiğimiz modeli için max 12 GB ram kullanılır diyor ancak aşağıdaki ifadeyi de not düşmüş.

The max memory is based on the test results with current Lenovo® memory offerings. The system may support more memory as the technology develops.

Yani 4+16 şeklinde flex mod bu bilgisayarda sorunsuz çalışacaktır.

Geri