7600 da takabilirim uyar bana kurtarırsa7500f yerine 7600 eklersen 4080 süperi kurtarırsın overclok ile 2k da
7800x3d olanı alırdım herhalde. Çoook uzun bir süre gider o zamana kadar 4080s de eskimiş olur o yüzden ilerde yükseltme yapmayı çok düşünmeye gerek yok. Yükseltme yapacağınız zaman gelene kadar hem am6 hem de rtx6000/7000 serisi çıkmış olur büyük ihtimalle.
7800X3D seçeneği daha iyi. 1440p oynarsın. İlerde fps yetmeyince 1080p geçersin darboğaz olmaz.
1440pde oynayacağım simdi 7500f 7600x seviyesinde ucuz bir işlemci ile idare etmeyi fps gücü azaldığında am5 muhtemelen bitmiş olacak am5in tepe seviyesini takmayı planlıyorum hala 7800x3dmi mantikliHangi çözünürlükte oynayacaksın ?
overclok yapmayı biliyorsan devam7600 da takabilirim uyar bana kurtarırsa
Pbo CO da yeterli olur.overclok yapmayı biliyorsan devam
HEr sene daha iyisi çıktığı için hep orta segment almayı mantıklı bulmuşumdur daha az zarar girip bütçe ayırıyorsun. 4070s iyidir yeterli olur ayrıcaç.Öğreniriz ama kesin 7600 yeterli olur mu
yeterli olur ama arkadaşımızın dedigi gibi pbo co yada overclok yaparsan kurtarırsınÖğreniriz ama kesin 7600 yeterli olur mu
2 3 ay sonra ikinci el olarak almayı düşünüyorum 4080i 5000serisi çıkınca satanlar olacaktırPbo CO da yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HEr sene daha iyisi çıktığı için hep orta segment almayı mantıklı bulmuşumdur daha az zarar girip bütçe ayırıyorsun. 4070s iyidir yeterli olur ayrıcaç.
İşlemciler arasında uçurum olur çünkü am5 soket bitince en tepesini alarak upgradelerim ekran kartı upgrade daha imkansızgariban olduğum için hiç üst segment işlemci ve ekran kartlarını araştırmadığım için bilmiyorum pek fakat arkadaşların dediği gibi işlemciler arasında ucurum fark olmadıgı icin upgrade sacma olur fakat dediğin gibi ekran kartı yükseltmek de kolay değil ben kararsız kaldım
Gayet mantıklı bir tercih olur. İnsanlar hep yenisi için güzelim kartları satıyorlar temiz bir kart bulursan almalısın.2 3 ay sonra ikinci el olarak almayı düşünüyorum 4080i 5000serisi çıkınca satanlar olacaktır
cevap sende o zaman kralinyo çek 7800 geç2 3 ay sonra ikinci el olarak almayı düşünüyorum 4080i 5000serisi çıkınca satanlar olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciler arasında uçurum olur çünkü am5 soket bitince en tepesini alarak upgradelerim ekran kartı upgrade daha imkansız