Paylaştığım iyi mi bakar mısın hocam Ram filan modeli doğru musistem güzel fiyatıda iyi bence. çok düsünmeyin yeni yılda bu paralara asla bulamazsınız.
Paylaştığım iyi mi bakar mısın hocam Ram filan modeli doğru musistem güzel fiyatıda iyi bence. çok düsünmeyin yeni yılda bu paralara asla bulamazsınız.
ben senin yerinde olsam kasayı zalman neo olan modelle değişirdim gerisi sorun değil zaten, soğutucudan falan memnun kalmazsan değişirsin çok pahalı şeyler değil. ve sistem gayet iyi yeni yılda 65 k olur bunların fiyatı.Paylaştığım iyi mi bakar mısın hocam Ram filan modeli doğru mu
Akvaryum tarzda bakıyorum f14 nasılben senin yerinde olsam kasayı zalman neo olan modelle değişirdim gerisi sorun değil zaten, soğutucudan falan memnun kalmazsan değişirsin çok pahalı şeyler değil. ve sistem gayet iyi yeni yılda 65 k olur bunların fiyatı.
ben kullanmadım ama ne kadar kötü olabilir ki görüntüsü iyi duruyor.Akvaryum tarzda bakıyorum f14 nasıl
Akvaryum tarzda bakıyorum f14 nasıl
Bu mini boy mu küçük yaniakvaryum kasa için bu konuya bakAMD R5 7500F - RTX 4070 - A620M - 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 - A620M - 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Akvaryum kasa ve NZXT PSU.
![]()
![]()
![]()
- ahmttunc
- Cevaplar: 15
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Onun anakart tek ssd giriş hocamöbür konudakini al zaten zotac ve daha ucuza geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değil midtower
Güzel mi hocam yani fazeon mu bumuöbür konudakini al zaten zotac ve daha ucuza geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değil midtower