7500F+6650XT mi? 5600+6750XT mi?

xspinoza

80+
Reaksiyon skoru
174
Başlıktaki kombinasyonlardan hangisi daha mantıklı? Genelde LOL-Valorant gibi oyunlarda vakit geçiriyorum. Hem yeni nesil bir sistem hem de İşlemci gücü yüksek olduğundan dolayı DDR5 sistem sanırım daha mantıklı. Aklımı kurcalıyan nokta da DDR5 sistem de Sinerji'de tek modül ram gönderiyor,dual değil. Bu bi eksiklik hissettirir mi?

7500f alırdım tek modül eksiklik hissettirmez ama aynı ramdan eklersen alacağın FPS artacaktır 👌 valo oynuyorum demişssin 7500f tam senlik ama ram al mutlaka 2x8 şart

7500f alırdım tek modül eksiklik hissettirmez ama aynı ramdan eklersen alacağın FPS artacaktır 👌 valo oynuyorum demişssin 7500f tam senlik ama ram al mutlaka 2x8 şart
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu sistem;
2x16Ram özelleştirmesi,
1TB WD veya Kingston SSD özelleştirmesi,
DeepCool CH510 Kasa özelleştirmesi,

Bu şekilde 26K civarına geliyor,sizce değer mi?

O fiyat bence çok o sisteme şuna bir bak istersen daha ucuzu varmı bende araştırayım

Taksitle alınacak. Sizin attığınız sistem taksit olayında daha pahalıya denk geliyor malesef.. Sinerji'de taksite faiz daha düşük olduğundan ordan bakıyordum.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu sistem;
2x16Ram özelleştirmesi,
1TB WD veya Kingston SSD özelleştirmesi,
DeepCool CH510 Kasa özelleştirmesi,

Bu şekilde 26K civarına geliyor,sizce değer mi?
Fazla bu fiyat etmez bu 26
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

360 hz uzeri monitorle oynamiyosan lol valoda pek bisey farketmez, ama genel olarak iyi olsun diyosan 6750 al gec

Geri