- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı ürünü idefixten buldum 3750'ye incehesap satıcı yine 6 taksit yapıyor sipariş geçiyorum şimdi teşekkürler.sıkıntı yok reis şimdiden hayırlı uğurlu olsun
aynı ürünü idefixten buldum 3750'ye incehesap satıcı yine 6 taksit yapıyor sipariş geçiyorum şimdi teşekkürler.sıkıntı yok reis şimdiden hayırlı uğurlu olsun
aynı ürünün cl30 olanı aynı fiyatta ama incehesap taksit yapmıyor cl30 olarak önerebileceğiniz başka ram var mı önceliğim n11 hepsiburada vs. olursa taksitle almayı düşünüyorum çünkü
güle güle kullanın hayırlı olsun saygı ve sevgilerimleaynı ürünü idefixten buldum 3750'ye incehesap satıcı yine 6 taksit yapıyor sipariş geçiyorum şimdi teşekkürler.
amd için dual her zaman tercihim fiyatta aldığım rame kıyasla çok fazlaXPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 32GB (1x32GB) 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 32GB (1x32GB) 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com