Öneri 7500f için ekran kartı önerisi

O fiyatlarla ikinci el Rtx 5070 bulursun.Ekran kartı yeni çıktı zaten ikinci elden bir sorun yaşamazsın.

Ya 5060 Ti 16gb özellikle estetiklik istyorsan ya da mantıklı bir seçenek yapıp 5070 3 fanlı Palit, Gainward, PNY veya Colorful alacaksın. Kötü gözüken kartlar değil ama sanırım MSI Gaming Trio büyük ihtimalle daha çok sevilir :ROFLMAO: Colorful kartı kullanıyorum sorun yaşamadım estetik olarak da memnunum. Daha mantıklı seçim ise 9070XT olur, o da tercihin 5070 den daha iyi ama olumsuz yorumlar insanı düşündürtür :D

Ya 5060 Ti 15gb özellikle estetiklik istyorsan ya da mantıklı bir seçenek yapıp 5070 3 fanlı Palit, Gainward, PNY veya Colorful alacaksın. Kötü gözüken kartlar değil ama sanırım MSI Gaming Trio büyük ihtimalle daha çok sevilir :ROFLMAO: Colorful kartı kullanıyorum sorun yaşamadım estetik olarak da memnunum. Daha mantıklı seçim ise 9070XT olur, o da tercihin 5070 den daha iyi ama olumsuz yorumlar insanı düşündürtür :D
Görüntü hiç önemli değil hocam kasa masanın altında bana sadece gücü lazım. Dediğiniz gibi 9000 serisindeki olmsuz yorumlar beni 5000 serisine itiyor

Görüntü hiç önemli değil hocam kasa masanın altında bana sadece gücü lazım. Dediğiniz gibi 9000 serisindeki olmsuz yorumlar beni 5000 serisine itiyor
Gerçi bütçeniz 25k, 9070XT en kötü 32,500, 5070 29k civarı. Para konuşur hocam ikisine de mantıken yetmiyor ama 4 k ekleyip 7k ekleyemiyorsanız seçim doğal olarak belli 5070 olur. He hiç ekleyemiyorsanız bir 16gb 5060 Ti akar, hikayeli oyunlarda idare eder sorun olmaz. En kötü Frame Generation açarsınız. Üstüne güzel soğutmalı 3 fanlı modeliniz olur.

Gerçi bütçeniz 25k, 9070XT en kötü 32,500, 5070 29k civarı. Para konuşur hocam ikisine de mantıken yetmiyor ama 4 k ekleyip 7k ekleyemiyorsanız seçim doğal olarak belli 5070 olur. He hiç ekleyemiyorsanız bir 16gb 5060 Ti akar, hikayeli oyunlarda idare eder sorun olmaz. En kötü Frame Generation açarsınız. Üstüne güzel soğutmalı 3 fanlı modeliniz olur.
Sağolun hocam. 5060ı bi köşeye yazdım. Palit infinity önerir misiniz?

Aceleniz yoksa siz yine de gelecek haftanın gaming gecesini bekleyin hocam

Sağolun hocam. 5060ı bi köşeye yazdım. Palit infinity önerir misiniz?
İncelemesi burada hocam, FPS değerlerine bakmak isterseniz, işlemcisi yüksek 9800x3d olduğu için biraz fark olacaktır ama test de tüm oyunlar en yüksek ayarda olduğunu belirtmeliyim. Diğer kartlara göre 4-10 derece daha yüksek ve biraz daha sesli ama sorun çıkarmaz.

Açıkçası bu noktada Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB alsanız da fark etmez, 1.5-2k kurtarmış olursunuz. Kardeş markalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*Para farkı yokmuş, ben N11'den alırsınız diye düşünüyordum"

İncelemesi burada hocam, FPS değerlerine bakmak isterseniz, işlemcisi yüksek 9800x3d olduğu için biraz fark olacaktır ama test de tüm oyunlar en yüksek ayarda olduğunu belirtmeliyim. Diğer kartlara göre 4-10 derece daha yüksek ve biraz daha sesli ama sorun çıkarmaz.

Açıkçası bu noktada Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB alsanız da fark etmez, 1.5-2k kurtarmış olursunuz. Kardeş markalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*Para farkı yokmuş, ben N11'den alırsınız diye düşünüyordum"
İki model arasında araştırma içerisindeyim hocam. Yeni önerilere hala açığım ama

Sistem özellikleri ;
Asus b650 anakart
850w psu
16 gün ram
R5 7500f
2k 180hz monitör. Hakkını vericek bi kart arıyorum iş dolayısıyla piyasadan çok uzak kaldım bilginize ihtiyacım var. Bütçe. 20-25 bin tl arası. Teşekkürler
Ne tarz oyunlar oyunuyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,128
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri