Aldım kullandım tavsiye ederim.İşlemcim 7500f termal macunlarla alakalı hiçbir şey bilmiyorum bütçe 300 lira falan
mx-6 veya mx-4 f/p olarak gayet iyilerİşlemcim 7500f termal macunlarla alakalı hiçbir şey bilmiyorum bütçe 300 lira falan
bunların farkları nelerdir birisi mx 4 birisi mx 6Aldım kullandım tavsiye ederim.
arctic mx4
Hocam mx6 daha iyi ama bana kalırsa ikisi de birbirinin aynısı. Arada muhteşem bi kalite farkı vs. yok. Zaten sizin için mx4 gayet yeterli olacaktır.bunların farkları nelerdir birisi mx 4 birisi mx 6
Teşekkürler SağolunHocam mx6 daha iyi ama bana kalırsa ikisi de birbirinin aynısı. Arada muhteşem bi kalite farkı vs. yok. Zaten sizin için mx4 gayet yeterli olacaktır.
mx-6 al geç kendim mx4 ümde var uygun fiyata mx-6 aldım mx-6 başka uygun fiyat a hepsiburadada 250tl üzerine 50 tl kupon veriyor o sekilde al geçİşlemcim 7500f termal macunlarla alakalı hiçbir şey bilmiyorum bütçe 300 lira falan
mx6 daha iyi deniyor ama yorumlarda fark göremedim diyenler çok hocam. arada 80 lira var istersen mx6 al bende mx4 var süperbunların farkları nelerdir birisi mx 4 birisi mx 6