7500F İŞLEMCİ SAHTE Mİ?

Merhaba

İşlemciniz orjinal. Daha önceki versiyonlarda bu üst kısımda yer alan boş dirençler yeni üretimlerde kaldırıldı. Sizin aldığınız işlemcide son üretilen versiyonlardan birisi. Gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz.

Üretim farkı. Endişelenecek bisey yok.
Aynısını kullanıyorum.

Çalışan çakması yok, dolandırıcılık için bir iki tane gördüm evet ama böyle büyük satıcılar ve pazaryerleri yapmaz
Attığım videoyu izle linuxun videosunda takıp çalıştırıyorlar ve ekrana görüntü geliyor testlere vs sokuyorlar.

Arkadaşlar bugün 7500F işlemciyi teslim aldım inceledim ama bir gariplik fark ettim. Benim aldığım işlemcide yukardaki sağlı sollu kırmızı ile işaretlediğim yerde iki tarafta boşluk var. ancak izlediğim inceleme videolarında orada sarı pinler bulunuyor ama benim aldığımda yok. Böyle olması normal mi. sizce sahte mi ? Amazon üzerinden magicstore satıcısından aldım.
bir sorun yok bazıları böyle

üretim yerine göre değişiyor sıkıntı olmaz satıcı bilindik satıcı

Magic zaten eksen bilgisayar sorun olacağını düşünmüyorum msi v.b. yetkili satıcısı.

Attığım videoyu izle linuxun videosunda takıp çalıştırıyorlar ve ekrana görüntü geliyor testlere vs sokuyorlar.
am4 platform işlemci rebranding yapılmış. am5 platformda en düşüğü 7400f zaten neyi rebrand yapacaklar? Tabi çalışacak, sahte 9800x3d veya sahte 3600 de olsa altındaki gerçek bir işlemci. Mesela 9800x3d olanda 7600 kullanmışlar. Sahte satanların microcode modifiyesi yapacak halleri de yok yani sistem sahte 9800x3d'yi her türlü 7600 olarak görecek.

daha önce konusu açıldı üretimden kaynaklı farklılıklar olabiliyor işlemcide herhangi bir sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri