ÜzgünPanda
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Biosum ve chipset driverlarım güncel anakart ın kendi sitesinden. İndirip kurdum 2 sinideBIOS ve chipset driverlarını güncelleyip tekrar dene.
BIOS default sadece EXPO açık halde deneyip test sonucu bir paylaş bakayım. 10 dakika çalıştırmana gerek yok ve arkada çalışan başka uygulama olmasın.Biosum ve chipset driverlarım güncel anakart ın kendi sitesinden. İndirip kurdum 2 sinide
Hemen deniyorumBIOS default sadece EXPO açık halde deneyip test sonucu bir paylaş bakayım. 10 dakika çalıştırmana gerek yok ve arkada çalışan başka uygulama olmasın.
Bilmiyorum 3 gündür uğraşıyorum ne yaptıysam scor sürekli düşükDirekt +200 -30 ayarlarını çaktıysan işlemcinde tutmamış olabilir. +100 -15 falan vererek başla, skor düşmeyene kadar dozajı artır. Bir de PPT limitini 85 watt değil "motherboard" olarak ayarla, soğutma sıkıntın yok zaten.
Şuanda bios tekrar sıfırladım ve ram i Expo olarak ayarladımBIOS default sadece EXPO açık halde deneyip test sonucu bir paylaş bakayım. 10 dakika çalıştırmana gerek yok ve arkada çalışan başka uygulama olmasın.
Sorun orada zaten herhangi bir oynama yaptığım an 10k ya düşmesi ben 15 K olsun demiyorum pbo bile açsam 10k ya düşüyor ben sadece ayarlarımı yaptığım zaman düşmesini istemiyorum13.800 kötü bir skor değil normal bir skor hocam. Silikon piyangosuna göre 13-15K aralığı gidip geliyor 7500F'in skorları. OC'li hali düşük performans veriyorsa stok 5.05 GHz takıl zaten yeterince yüksek bir frekans. -20 -25 aralığında Curve Optimizer gir sadece.
Tamam skor ideal sayılır. Şimdi PBO ayarlarına git. Güç limitini motherboard yap offset voltaj vermeden +200 mhz ver tekrar dene bakalım. Aynı koşullarda yap testi.Hemen deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum 3 gündür uğraşıyorum ne yaptıysam scor sürekli düşük
Şuanda bios tekrar sıfırladım ve ram i Expo olarak ayarladım Alıntıyı görüntüle
13800 ilk kare scoru
Şuan da 13800 aldığım scor gaming mod bile açık değil sadece Expo ram açık13.800 kötü bir skor değil normal bir skor hocam. Silikon piyangosuna göre 13-15K aralığı gidip geliyor 7500F'in skorları. OC'li hali düşük performans veriyorsa stok 5.05 GHz takıl zaten yeterince yüksek bir frekans. -20 -25 aralığında Curve Optimizer gir sadece.
Hemen deniyorum hocam gaming modu açayım mı ?Tamam skor ideal sayılır. Şimdi PBO ayarlarına git. Güç limitini motherboard yap offset voltaj vermeden +200 mhz ver tekrar dene bakalım. Aynı koşullarda yap testi.
Sadece PBO limit motherboard yap +200 ver dene hacı.Şuan da 13800 aldığım scor gaming mod bile açık değil sadece Expo ram açık
Hemen deniyorum hocam gaming modu açayım mı ?
Şuan sadece dediklerinizi yaptım ilk kare puanı 13830 gaming moda dokunmadımTamam skor ideal sayılır. Şimdi PBO ayarlarına git. Güç limitini motherboard yap offset voltaj vermeden +200 mhz ver tekrar dene bakalım. Aynı koşullarda yap testi.