Neler Yeni

7500f vs 7600 vs 7600x

remanuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Çakıcı
Soğutucuda montaj hatası yoksa belki oyun gereksiz yoruyor olabilir.
Daha önceden 9600kf ve dark aquaforce sıvı soğutma kullanıyordum ama hiç bu derecelere çıkmamıştım. Stres testinde maks 60 derece gördüm. Thermalright assasins hava soğutma da 4 bakır boru var ondan olabilir mi?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Daha önceden 9600kf ve dark aquaforce sıvı soğutma kullanıyordum ama hiç bu derecelere çıkmamıştım. Stres testinde maks 60 derece gördüm. Thermalright assasins hava soğutma da 4 bakır boru var ondan olabilir mi?
Evet ondan olabilir ama uzun süre 90 Derecede çalışmıyorsa sıkıntı yok. Anlık fırlamalar hava soğutmada olabilir ama illa sıvıya geçicekseniz gene thermalrightın ucuz modelleri tercih edilebilir. 240mm işe yarar o işlemci için.

remanuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Çakıcı
Evet ondan olabilir ama uzun süre 90 Derecede çalışmıyorsa sıkıntı yok. Anlık fırlamalar hava soğutmada olabilir ama illa sıvıya geçicekseniz gene thermalrightın ucuz modelleri tercih edilebilir. 240mm işe yarar o işlemci için.
Hocam boşta 40 50 derecelerde oluyor. Bf5 gibi oyunlarda 90 dereceyi gördüm anlık 94e çıkıp iniyor. Thermalright notte 240 veya Asus Tuf Gaming Lc II 240 baktım. Bunların dışında önerebileceğiniz var mıdır ? ARGB ve Asus control paneli üzerinden kontrol edilmesi benim için yeterlidir

Top Bottom