ahmetwilliam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 140
nerden indirym kanka oyunu?Knkn oynarsin 60 fps gibi
birde hangi ayar yapıym böyle minimum yani
nerden indirym kanka oyunu?Knkn oynarsin 60 fps gibi
Hocam dm baksanasorun yaratacağını düşünmem biosu güncelleyin siz yine de.
kral maıl ımzama bak sıstemım bu . rekoda 570 kusurlerden asagı dusmuyorum. ayarlarım da orta düşük değil.Knk rekabette 500 600 aliryorsan islemci 7500f degildir
ok inandım imzamdaki sistemle rekabette 500 600 alıyom x3d olmasına rağmen bundan önce 14700kf kullanıyorum onda da 400 fps alıyordum ve sen 7500f ile 600 fpskral maıl ımzama bak sıstemım bu . rekoda 570 kusurlerden asagı dusmuyorum. ayarlarım da orta düşük değil.
Adamlae doğru söylüyor dostum 7500f düşük ayarlarda 500 600 fps verebilir sen eğer o sistemle düşükte 600 alıyorsan bir sıkıntı vardır.ok inandım imzamdaki sistemle rekabette 500 600 alıyom x3d olmasına rağmen bundan önce 14700kf kullanıyorum onda da 400 fps alıyordum ve sen 7500f ile 600 fps![]()
10 tane sistemle valorant oynamisimdir hicbirinde 700 800 fps alamadim rekabette bu arkadasta alamaz rekabette catisirken sistemim sorunsuzAdamlae doğru söylüyor dostum 7500f düşük ayarlarda 500 600 fps verebilir sen eğer o sistemle düşükte 600 alıyorsan bir sıkıntı vardır.
Adamlae doğru söylüyor dostum 7500f düşük ayarlarda 500 600 fps verebilir sen eğer o sistemle düşükte 600 alıyorsan bir sıkıntı vardır.
dostum sana yalan borcum mu var , bu kadar ıddaalı konusuyorsun çekerım aksam sana bı vıdeo atarım buraya ekran goruntulerını tamam haklısın dersın. 7500f valorant test yaz youtube a orda bıle cıkar . arastır sen en ıyısı sıstemındekı sorununu10 tane sistemle valorant oynamisimdir hicbirinde 700 800 fps alamadim rekabette bu arkadasta alamaz rekabette catisirken sistemim sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buldugum videolar ben dusuk almiyorum arkadas havaya falan bakiyor herhalde oynarken
Cek bekliyorum ha gidip unlost fps artirma yapma 1080p low ayarlarda rankedda 570 altina dusmesin o zaman insanlar harbi sikintili x3d islemcilere para verip 500 fps ustu aliyordostum sana yalan borcum mu var , bu kadar ıddaalı konusuyorsun çekerım aksam sana bı vıdeo atarım buraya ekran goruntulerını tamam haklısın dersın. 7500f valorant test yaz youtube a orda bıle cıkar . arastır sen en ıyısı sıstemındekı sorununu
10 tane sistemle valorant oynamisimdir hicbirinde 700 800 fps alamadim rekabette bu arkadasta alamaz rekabette catisirken sistemim sorunsuz
Buldugum videolar ben dusuk almiyorum arkadas havaya falan bakiyor herhalde oynarken
Evet zaten sabit fps hayal olur düştüğü anlar olacaktır.7500f kullanıyorum valoda oyun içinde sabit 500 fps üzerini görmek çok zor bence.1.5 senedir kullanıyorum valorantta ama aktif çatışmada o fpsler hikaye gibi.
ranked biliyormusun sen ölüm kalımda ben1100 fps bile gördüm imzamdaki sistem sorunsuz sen bence git bi araştır arkadaş ranked da 570 aşağısına düşmediğini söylüyor attığın videoda ölüm kalımda ortalama 500 alıyor benim 10 yıllık laptop ta 144 fps veriyor ölüm kalımda ha diyelim ranked da 600 fps alıyor 10 dk sonra o fps 400 lere düşücek neyse akşam arkadaş ranked da bir maç attımı görürüz kaç fps alıyor
Hocam daha düşük seviye ekran kartlı bir sistemle lowda 535 ortalama almış üstteki videoda.
Alttaki videoda ise imzadaki sisteminizin cpu ve gpusu ile 4k maxda 500 fps ortalama almış, bence sizin sisteminizde birkaç sorun olabilir.
Evet zaten sabit fps hayal olur düştüğü anlar olacaktır.
7500F ile sabit 570 alamazsın canım, işlemcinin gücü belli.kral maıl ımzama bak sıstemım bu . rekoda 570 kusurlerden asagı dusmuyorum. ayarlarım da orta düşük değil.