MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,275
reis bana nolur uygun fiyatlı, siyah , red switch, türkçe Q klavye öner nolur be
reis bana nolur uygun fiyatlı, siyah , red switch, türkçe Q klavye öner nolur be
alınır mı güzel duruyor ama fiyat performans mı acaba
Fiyat performans.alınır mı güzel duruyor ama fiyat performans mı acaba
Fiyat performans.![]()
Hocam sizi yakalamışken sorayım klavyelerde 2.4 ghz ve kablolu arasında fark varmıdır
yok hocam neden olsun. Input lagı en minimal düzeyde artık 2.4glerin bileHocam sizi yakalamışken sorayım klavyelerde 2.4 ghz ve kablolu arasında fark varmıdır
Hocam birde 2 gün once banggooddan bir klavye sipariş ettim bugün gönderiliyor kısmına girdi sence ne zaman gelir İstanbul'a turkey direct mail sectimyok hocam neden olsun. Input lagı en minimal düzeyde artık 2.4glerin bile
Şimdi farkettimyok hocam neden olsun. Input lagı en minimal düzeyde artık 2.4glerin bile
valla 7 8 mayıs gibi gelir en erkenHocam birde 2 gün once banggooddan bir klavye sipariş ettim bugün gönderiliyor kısmına girdi sence ne zaman gelir İstanbul'a turkey direct mail sectim
Gönderildi diyor teslim edildi demiyor kiHocam birde 2 gün once banggooddan bir klavye sipariş ettim bugün gönderiliyor kısmına girdi sence ne zaman gelir İstanbul'a turkey direct mail sectim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi farkettim
Gönderildi diyor ama ben daha 2 gün önce söyledim ve elime hicbirsey gelmedi
Alıntıyı görüntüle
Ha doğru HDOSHDAODHvalla 7 8 mayıs gibi gelir en erken
Gönderildi diyor teslim edildi demiyor ki![]()
Klavye nasıldır peki hocam pişman eder mi? gateron pro yellow switchle aldım 2k ya Blitzwolf BW-KB3valla 7 8 mayıs gibi gelir en erken
valla 7 8 mayıs gibi gelir en erken
Hayır la onaylama sakın şuan. Ayrıca klavyeyi bilmiyorum güzeldir herhaldeHa doğru HDOSHDAODH
Klavye nasıldır peki hocam pişman eder mi? gateron pro yellow switchle aldım 2k ya Blitzwolf BW-KB3
Alıntıyı görüntüle
Birde şuanda teslimatı onaylayına basmam gerekiyor mu
link var mı merak ettim klavyeyi ahahahHocam birde 2 gün once banggooddan bir klavye sipariş ettim bugün gönderiliyor kısmına girdi sence ne zaman gelir İstanbul'a turkey direct mail sectim
Şimdi farkettim
Gönderildi diyor ama ben daha 2 gün önce söyledim ve elime hicbirsey gelmedi
Alıntıyı görüntüle
link var mı merak ettim klavyeyi ahahah
HocamHayır la onaylama sakın şuan. Ayrıca klavyeyi bilmiyorum güzeldir herhalde