Çözüldü✓ 750w Güç kaynağı Önerisi

engin147

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
4300

Bu iki modelde fiyatları aynı ikisinden birini alıcam hangisini alıyım sizce arkadaşlar öneriniz varmı başka model markayla ilgilenmiyorum artık

Açıkçası güç kaynağı çabul bozulan bir şey değil.

Bence almış iken daha yüksek güce sahip ve Gold bir PSU al hatta Modüler al çok kolaylık sağlıyor kullanımda...

Ben şahsen MSİ 850 W gold modüler kullanıyorum çok memnunum .

Forumda şu ürün çok öneriliyor mesela 5200 TL fiyatı var 3 taksit imkanı ile.

Açıkçası güç kaynağı çabul bozulan bir şey değil.

Bence almış iken daha yüksek güce sahip ve Gold bir PSU al hatta Modüler al çok kolaylık sağlıyor kullanımda...

Ben şahsen MSİ 850 W gold modüler kullanıyorum çok memnunum .

Forumda şu ürün çok öneriliyor mesela 5200 TL fiyatı var 3 taksit imkanı ile.

2 yıl garantisi olan markaya para vermem hocam ben en az 5 yıl olucakki güveneyim Asus 6 yıl garanti verdiği için onu alıcam muhtemelen hiç değilse 6 sene kafa rahat olr kötü modelde değil diye düşünyrm

2 yıl garantisi olan markaya para vermem hocam ben en az 5 yıl olucakki güveneyim Asus 6 yıl garanti verdiği için onu alıcam muhtemelen hiç değilse 6 sene kafa rahat olr kötü modelde değil diye düşünyrm

Saygı duyarım bu düşüncene. ( Açıkçası bende alırken Asus ve MSİ'dan şaşmam )

Ama dediğim gibi PSU çabuk bozulan bir şey değil. Ve Asus alacam diyorsan 5-6 yıl garantili olsun diyorsanda. Asus'un üst modellerini al 1000-1500 TL fazla verip gerekirse.

850W Gold ve modüler olanların indirimini kovala bence. İleriye dönük olsun hiçtan.

Yarın öbürgün 2-3 yıl sonra güçlü ekran kartları çıkar tekrar PSU değiştirmek zorunda kalma.

Yeni teknoloji PCı 5.1 olan ATX 3.2 olan yeni nesil tek kanalda 500W veren bir PSU al bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri