Güç kaynağı öneri Yardımmmm!!!!

Eğer psundan dolayı sistemine zarar gelirse bunu karşılıyorlar diye biliyorum. Asusun tek + sı garanti evet ama garantiye bakılıp psu alınmaz :D için bileşeni ve kalitesi iyi olan bir psu aldığın sürece +10 yıl garantiliyorlar zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@yusuf7878 psular hakkında daha bilgili birini etiketliyorum o daha iyi yardımcı olur :D
High power bunu sunuyosa alalım hocam böyle bi makale yada bilgi yok bizim ülkemizde yurt dışında vardır büyük ihtimalle muhattap bulucak bi servis bulmak lazım asus fanboyluğu yapmıyorum yanlş anlamayn sadece düzgün kaliteli uzun yıllar götrck bi marka alym diyrm sadece

High power bunu sunuyosa alalım hocam böyle bi makale yada bilgi yok bizim ülkemizde yurt dışında vardır büyük ihtimalle muhattap bulucak bi servis bulmak lazım asus fanboyluğu yapmıyorum yanlş anlamayn sadece düzgün kaliteli uzun yıllar götrck bi marka alym diyrm sadece
Ben sizin derdinizi anladım hocam :D fanboyluk vb değil sıkıntı yok yani. Alayım sorunsuz kullanayım sorun olursada muhattabım olsun.

Ben sizin derdinizi anladım hocam :D fanboyluk vb değil sıkıntı yok yani. Alayım sorunsuz kullanayım sorun olursada muhattabım olsun.
aynen öyle high powerla ilgilenen sadece akortek bilişim var teknobiyotik firması onlarlada görşmştm 2 yıl garantisi var dediler bu çok az bence iyi bi markaya bu kadar az garanti verilmemesi taraftarıyım belkide bu şekilde satış yapılmıyor ülkemizde asus tuf serisi modellerde iyidir çok kullandım anakart olsn ekran kartı olsn banamsn demedi gerçekten iyi marka serviside iyi hiç sorun yaşamadım atx 3.1 ile pcı e 5.0 var bu attğm asus modelde bana yeter diye düşünyrm amd ryzen 5 7500 f ve 5060ti 16g ekran kartı kullanıyorum

Eğer psundan dolayı sistemine zarar gelirse bunu karşılıyorlar diye biliyorum. Asusun tek + sı garanti evet ama garantiye bakılıp psu alınmaz :D için bileşeni ve kalitesi iyi olan bir psu aldığın sürece +10 yıl garantiliyorlar zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@yusuf7878 psular hakkında daha bilgili birini etiketliyorum o daha iyi yardımcı olur :D
2 farklı forumdan vermiştim cevabı hocam. Burda da gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,999
Üyeler
189,367
Son üye
batuhanyazclar
Geri