asko56
80+ Gold
burası donanım arşivi diger leş forumlara benzemezUlan hiç beklemiyordum böyle bir destek durumu. Birde fikir tartışılıyor. Cansınız ahahah hepsine tek tek bakacağım
burası donanım arşivi diger leş forumlara benzemezUlan hiç beklemiyordum böyle bir destek durumu. Birde fikir tartışılıyor. Cansınız ahahah hepsine tek tek bakacağım
Kardo yılların nvidia kullanıcısıyım net diyorum amd bin basar. 3060-3050-740 kullandım fakat şu an ki aklım olsa net amd alırdım rtx abartıldığı kadar büyük bir olay değil eğer kart güçlüyse rtx den daha iyi grafik alırsın rtx 5090 al sonra git 9070xt al kardo fiyatı ile her şeyi ile 9070xt daha iyi. Endişeye de gerek yok kardo çalıntı mal almadığın sürece garanti var her türlü hallederler. Ayriyeten de elektronik cihaz illa bi gün sıkıntı çıkaracak sen iyi tut gerisini Allah'a bırak kardo.Amdnin yeni çıkan parçalarında oyun için olanları önde görüyor birçok kişi. Hayatımda amd kullanmadım çekiniyorum yav
Teşekkür ederim yorumun içinKardo yılların nvidia kullanıcısıyım net diyorum amd bin basar. 3060-3050-740 kullandım fakat şu an ki aklım olsa net amd alırdım rtx abartıldığı kadar büyük bir olay değil eğer kart güçlüyse rtx den daha iyi grafik alırsın rtx 5090 al sonra git 9070xt al kardo fiyatı ile her şeyi ile 9070xt daha iyi. Endişeye de gerek yok kardo çalıntı mal almadığın sürece garanti var her türlü hallederler. Ayriyeten de elektronik cihaz illa bi gün sıkıntı çıkaracak sen iyi tut gerisini Allah'a bırak kardo.
rica ederim kardom her zamanTeşekkür ederim yorumun için