7600 5070 sistem drop sorunu

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,503
Arkadaşım böyle böyle bi sistem aldı hazır olarak. Sürekli bi takılma drop yaşıyor csde falan. Sorun ne olabilir?
7600 işlemci
b650m-p
2x16 hyperx 5600mhz ram
Msi 5070 ekran kartı

bios ayarları falan tam yapıldı mı hocam, driverlar falan problem olabilir belki

bios ayarları falan tam yapıldı mı hocam, driverlar falan problem olabilir belki
Driverler yüklendi biosta ramlerin mhz falan arttırıldı. Başka bir ayar var mı? Güç seçenekleri falanda olması gereken gibi

Driverler yüklendi biosta ramlerin mhz falan arttırıldı. Başka bir ayar var mı? Güç seçenekleri falanda olması gereken gibi
bazen driver güncellemelerinde sıkıntılar olabiliyor bir önceki driveri falan kurmasını deneyebilirsiniz hocam aklıma başka bir şey gelmiyor, umarım arızalı bir parça yoktur

bazen driver güncellemelerinde sıkıntılar olabiliyor bir önceki driveri falan kurmasını deneyebilirsiniz hocam aklıma başka bir şey gelmiyor, umarım arızalı bir parça yoktur
Ram sıkıntılı çıkmıştı zaten. Sürekli mavi ekran veriyordu. Fpslerde sorun yok gibi ama sürekli bi drop var

hocam bol şans dilerim diyebileceğim ekstra bir şey yok belki de teknik servise göndermek çözüm olabilir

Ram sıkıntılı çıkmıştı zaten. Sürekli mavi ekran veriyordu. Fpslerde sorun yok gibi ama sürekli bi drop var
Hocam fps yüksek drop varsa darboğaz olabilir mi monitör çözünürlüğğnüz 1080se çok normaldir

Hocam fps yüksek drop varsa darboğaz olabilir mi monitör çözünürlüğğnüz 1080se çok normaldir
Monitör 1080p. Ama ayarlar yüksek ayarlarda. Afterburner ile bakacaktık ama cs2de açılmadığı için bakamadık. Diğer oyunlarda deneyeceğiz yarın

Ayni sorunlarini yasiyorum maalesef ozellikle alt ab attigimda oyunlar bozuluyor cozumunu bulamadim tam olarak ama pcie 4 e gecince cozuluyor yazmis bazi yabancilar onlarin yalancisiyim.Belki expo kapamak cozebilir ayriyetten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana sorun ramlerde dediler mesela sizin ramler farkli yien ayni sorun var ekran kartimiz ayni sorun direkt olarak ekran kartlarinda bence

Monitör 1080p. Ama ayarlar yüksek ayarlarda. Afterburner ile bakacaktık ama cs2de açılmadığı için bakamadık. Diğer oyunlarda deneyeceğiz yarın
Alt r yapın hocam nvidia nın göstergesi açılıyor 1080p de çözülmezse dsr ile sanal çözünürlük 2k yapın sorun düzelir diye düşüniyorum

bende 7600 rx 7800xt sistemle cs2 oynarken buy menu acip kapttigim sırada fps 400 500lerden 130 120 100 diye sabitleniyor önceden yoktu bu sorunu ýaşayan başka biri var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,004
Üyeler
184,370
Son üye
yigitsai
Geri