Düz 4 kullanıyorum 2'yle baya ses kalitesi farkı var diyebilirim. Sıfırdan alınacaksa değer ama geçilecekse bilemem bütçe meselesi.AirPods düz ikinci nesilden bu kulaklıklara geçmeye değer mi
Beni tereddütte bırakan hiç silikonlu kulaklık kullanmıyor olmam yani bütçem çok geniş değil alamayacak kadar dar da değil geçilir mi derseniz emin değilim şu an kulaklıklarımın mikrofonu bozuldu garantiden değiştireceğim değiştirdiğimde satsam mı diye düşünüyorumDüz 4 kullanıyorum 2'yle baya ses kalitesi farkı var diyebilirim. Sıfırdan alınacaksa değer ama geçilecekse bilemem bütçe meselesi.
Şahsen bu fiyatlarda Pro2 alırdım.
Satar 4 Anc'ye geçerdim ben olsam.Beni tereddütte bırakan hiç silikonlu kulaklık kullanmıyor olmam yani bütçem çok geniş değil alamayacak kadar dar da değil geçilir mi derseniz emin değilim şu an kulaklıklarımın mikrofonu bozuldu garantiden değiştireceğim değiştirdiğimde satsam mı diye düşünüyorum
Aynen öyle.Hocam az önce de pro iki demiştiniz daha önce silikonlu kulaklık kullanmadım dediğim için mi dört dediniz
Hocam size bir şey soracağımDüz 4 kullanıyorum 2'yle baya ses kalitesi farkı var diyebilirim. Sıfırdan alınacaksa değer ama geçilecekse bilemem bütçe meselesi.
Şahsen bu fiyatlarda Pro2 alırdım.
benzer mantık elbette.Hocam size bir şey soracağım
Şu uçaklarda verilen veya kulağa su kaçmaması için takılan kulak tıkaçları olur ya silikon onlar benim kulağıma cuk oturuyor AirPods prodaki silikon hissiyatı benzer mi?