7700XT 7600 SİSTEMİMDE SORUN VAR NE YAPMALIYIM?

ilkersssuygun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
77
arkadaşlar kısa özet geçiyim 7770xt 7600 sistemim var 32 gb ram ddr5 ve bu sistemde youtube vs açınca mor kareler ve ekran gidip geliyor anlık oyunlarda falan hiçbir sıkıntı yaşamadım son zamanlar fpsim düşük gibi bana öyle geliyor 2k oynuyorum lolde bile 200 180 lere düşüyor cs de 170 180 lere düşüyor arada 200 fps alınca kasıyor hissiyatı geliyor 240 hz monitörüm itopyadan 3 4 ay önce aldım sizce ne yapmalıyım soğutucum yok ondan olabilir mi ya da ekran kartının vraminde mi sıkıntı var göndermeli miyim ekran kartını ya da nasıl çözebilirim

güncel sürümdemisin
cs de bu sorunları daha çok görüyorum 25.11.1 sürümündeyim geçen ayki sürümmüş dün ama amd update cmd tarzı açıldı falan değişik yani 200 fps alırken kasma hissiyatına tilt oluyorum 2k oynuyorum çünkü monitörüm 2k 1k ya alınca pikselleşiyor lolde yüksek fps almam lazım pc yi ilk aldığımda 240 230 arasıydı ara sıra fıghtylarda 180 170 lere düşüyor sebebi nedir bilmiyorum ama genelde 200 240 arası

işlemci sıcaklıkları ne durumda bu pembeleşme bende sadece 25.8.2 sürümünde oldu şuan öyle bir sorunum yok

işlemci sıcaklıkları ne durumda bu pembeleşme bende sadece 25.8.2 sürümünde oldu şuan öyle bir sorunum yok
60 boşta 70 falan oyunlarda 80 falan çünkü soğutucum kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

loldeyim ve 53 derece gösteriyor 10 dk dır oyundayım ve bu değerlere amd uygulamasından bakıyorum

mor kareler ve fps düşüşleri bana vram arzasısnı anımsattı ama emin değilim

60 boşta 70 falan oyunlarda 80 falan çünkü soğutucum kötü

loldeyim ve 53 derece gösteriyor 10 dk dır oyundayım ve bu değerlere amd uygulamasından bakıyorum
Önce chrome ayarlarından donanım hızlandırmayı kapat. Ddu ile driveri sil bir önceki sürüme geç 25.10.2 yani

Son düzenleme:
mor kareler ve fps düşüşleri bana vram arzasısnı anımsattı ama emin değilim
herkes böyle diyor ama bütün 7700xt kullanıcıları bu problemleri yaşıyormuş oyudna yaşanmıyor youtube vs durumlarda yaşanıyor diyorlar

Önce chrome ayarlarından donanım hızlandırmayı kapat. Ddu ile driveri sil bir önceki sürüme geç 25.10.2 yani
200 fps de kasma hissiyatı normal mi hocam

herkes böyle diyor ama bütün 7700xt kullanıcıları bu problemleri yaşıyormuş oyudna yaşanmıyor youtube vs durumlarda yaşanıyor diyorlar

Fps i sabitlemeyi dener misiniz stabil bi fpse kasma hissiyatı dediğiniz ufak takılmalar mı yoksa normal akıcılık mı yok

Ve cs2 de sıcaklığınız kaç 70 küsürlerin kasma yapacağını zamnetmiyorum

akıcılık yok takılma demiyim kasma hissiyatı ama hep olmuyor ara sıra fps mi sabitliyim

Fps i sabitlemeyi dener misiniz stabil bi fpse kasma hissiyatı dediğiniz ufak takılmalar mı yoksa normal akıcılık mı yok

Ve cs2 de sıcaklığınız kaç 70 küsürlerin kasma yapacağını zamnetmiyorum
gysnc vs açıyim mi

akıcılık yok takılma demiyim kasma hissiyatı ama hep olmuyor ara sıra fps mi sabitliyim

gysnc vs açıyim mi
Gsync amd kartlarda desteklenmiyor freesync aç açıksada bi kapatıp dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,724
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet