7700XT EKRANDA MOR KARELER ÇIKIYOR

Reaksiyon skoru
59
Youtubede vb böyle şeyler çıkıyor sistemi alalı 3 4 ay oldu ve aldığımdan beri böyle ve ara sıra ekran gidip geliyor tarzı şeyler oluyor ama nadir oda google vs açınca oluyor sanırım bir ayar mı yapmam lazım niye böyle
görsel_2025-11-01_160823186.webp

Ekran kartı sıkıntılı olabilir. Ama ondan kaynaklı kesin diyemeyiz. AMD nin yazılımında ekran gidip gelince bildirim olarak bir sorunla karşılaşıldı falan yazıyor mu?

hayır demiyor hocam dp den kaynaklı diyebilir miyiz çünkü samsung g65b aldığımda içinden çıkan dp yi kullanıyorum.

Benim de 5600xt 4 yıllık yeni yapmaya başladı. Pembe yeşil kareler çıkıyor çok nadir de olsa. Display port kablosunu değiştir demişti kardeşim ama kafaya takmadım az çıktığından. Bir de portlardan biri korozyona uğradı diğerlerine de sıkıntı olmuş olabilir bende.

oyun içi vs bu sorunlarla karşılaşmadım ama obs google vs gibi durumlarda ekran gidip gelebiliyor anlık çok kısa sürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de 5600xt 4 yıllık yeni yapmaya başladı. Pembe yeşil kareler çıkıyor çok nadir de olsa. Display port kablosunu değiştir demişti kardeşim ama kafaya takmadım az çıktığından.
o zaman display de sorun olabilir mi samsung g65b aldığımda içinden çıkanı kullanıyorum ve iyi bir dp göndermediklerine eminim

oyun içi vs bu sorunlarla karşılaşmadım ama obs google vs gibi durumlarda ekran gidip gelebiliyor anlık çok kısa sürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman display de sorun olabilir mi samsung g65b aldığımda içinden çıkanı kullanıyorum ve iyi bir dp göndermediklerine eminim
Hocam ben değiştirmediğimden emin değilim.

kuzenimin monitörünü 4 5 gün kullanmıştım böyle vs sorunlar ile karşılaşmamıştım o dp kablosunu 1000tl civarına falan almıştı kaliteliydi

Geri