7700XT Nitro+ vs Pure

Reaksiyon skoru
0
Selamlar,7700xt almayi düşünüyorum 2 model arasında kaldım pure olan model hepsiburada da satılıyor 17.500tl nitro+ olan model Trendyol da satılıyor 18.400tl.Sizce hangisini tercih etmeliyim olası coilwhine durumunda hangi şirketle daha rahat iade ya da değişim yapabilirim?

işlemcin nedir?Bu fiyatlara 7800 xt var

7700 Xt pure aldım 1 ay olmadı henüz cok sessiz 58 dereceyi geçtiğini görmedim apex legend warzone pubg battlefield 2042 ama Nitro ile aralarında performans olarak coç cok cok bir fark olmasada proğram yönünden daha avatajlı Nitro serisi ama pahalı biraz işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu kart çok büyük corsair delta RGB kasam var cok ufak bir pay kaldı.

işlemcin nedir?Bu fiyatlara 7800 xt var
İşlemcim r5 5600 kasam da cg540 yani 650w 80+ var 7800xtyi besleyebilir mi?

7700 Xt pure aldım 1 ay olmadı henüz cok sessiz 58 dereceyi geçtiğini görmedim apex legend warzone PUBG battlefield 2042 ama Nitro ile aralarında performans olarak coç cok cok bir fark olmasada proğram yönünden daha avatajlı Nitro serisi ama pahalı biraz işte

Ayrıca bu kart çok büyük corsair delta RGB kasam var cok ufak bir pay kaldı.
Aradaki farka görüntü ve program bakımından değer mi hocam?

7700xt darboğaz yapablr oyundan oyuna değişir tabi ki.Ek olarak nitro+ olan ekran kartı 7700xt serisinin en üst modellerinden birisi o yüzden alacaksanız onu alın
ek olarak https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFP6...e=380333&creativeASIN=B0CFP6F859&linkCode=asn taksit seçenği ve iade konusunda amazon daha iyi.Bu seride ortalamanın bir tık üstünde olan seri.Arada ki farka nitro+ değeceğini düşünmüyorum

aralarınca çok bir fark yok bence nitro tercih edile bilir ama performan yönünden extra fazla bişey bekleme..

7700xt darboğaz yapablr oyundan oyuna değişir tabi ki.Ek olarak nitro+ olan ekran kartı 7700xt serisinin en üst modellerinden birisi o yüzden alacaksanız onu alın
ek olarak https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFP6...e=380333&creativeASIN=B0CFP6F859&linkCode=asn taksit seçenği ve iade konusunda amazon daha iyi.Bu seride ortalamanın bir tık üstünde olan seri.Arada ki farka nitro+ değeceğini düşünmüyorum
Hocam bu kartı araştırmadan önce gainward 4060ti almıştım coilwhine çıkmıştı o yüzden daha bilinir markalara yöneldim yani powercolor tercih etmem öneriniz için teşekkür ederim

Hocam bu kartı araştırmadan önce gainward 4060ti almıştım coilwhine çıkmıştı o yüzden daha bilinir markalara yöneldim yani powercolor tercih etmem öneriniz için teşekkür ederim
Powercolor bilinmedik marka değil.Gayet sağlam bir ekran kartı.

Pure ve Nitro+ arasında o fiyata değecek performans yok Pure tercih edilebilir. 7800XT'e gelirsek 5600 biraz zorlanabilir özellikle 2K kullanmıyorsanız aksi takdirde alınabilir fakat PSU'yu yakın bir zamanda güncelleyin 7700XTli bir sistem yük altında 450watt a kadar çıkabilir, %80 verimlilikteki bir PSU için bu 540watt demektir. Daha azını siz düşünün.

Pure ve Nitro+ arasında o fiyata değecek performans yok Pure tercih edilebilir. 7800XT'e gelirsek 5600 biraz zorlanabilir özellikle 2K kullanmıyorsanız aksi takdirde alınabilir fakat PSU'yu yakın bir zamanda güncelleyin 7700XTli bir sistem yük altında 450watt a kadar çıkabilir, %80 verimlilikteki bir PSU için bu 540watt demektir. Daha azını siz düşünün.
450w çekmez hocam abartmayalım.250w çekiyor

Geri