Neler Yeni

7750 tl ye sistem nasıl

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Bilmiyorum çok bir bilgim yok ama sistem linki atarsanız sevinirim eğer sistem kötü veya pahalı ise
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça parça
Anladım ekran kartı fiyatı ne
Psu ve RAM markası nedir

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Bu kasayi atmadigim kisi kalmadi herhalde.benim baya hosuma gidiyor,mutlaka degerlendirin.hem sizin attiginiz sistemden daha iyi hem de ustune bir de para kaliyor

Bu kasayi atmadigim kisi kalmadi herhalde.benim baya hosuma gidiyor,mutlaka degerlendirin.hem sizin attiginiz sistemden daha iyi hem de ustune bir de para kaliyor
Ssd degisiklige gitmenizi oneririm.cunku ssd kronik sorunlu bunun disinda puruz yok kasada

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat

Osas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Deha utku yalçınkaya

Ssd degisiklige gitmenizi oneririm.cunku ssd kronik sorunlu bunun disinda puruz yok kasada
Tşk ederim bence de benimkinden baya iyi

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Tşk ederim bence de benimkinden baya iyi
Ssd yi Toshiba kasayı da delta rgb yapıp alabilirsiniz yoksa psu çok kçtü ve ssd sorunlu bütçe varsa anakartı da asus tuf yapın

• Beğen
Reaksiyonlar: Osas

Osas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Deha utku yalçınkaya
Ssd yi Toshiba kasayı da delta RGB yapıp alabilirsiniz yoksa psu çok kçtü ve ssd sorunlu bütçe varsa anakartı da asus tuf yapın
Anakartı biraz daha para biriktirip tıf yapacaktım teşekkürler

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Hazır da olur problem yok
Hmm anladım bende 1660 super sistem topladım istediğim yerden aldım istediğim parçaları 7bin tuttu toplam hazır sistem daha ucuza geliyor doğru ama kafana yatanı al bence

Top Bottom