yaman..k
80+ Silver
Tamam Teşekkürler yani skt yanlış yazılmış.Ben 1 hafta önce tanılmadım
Tamam Teşekkürler yani skt yanlış yazılmış.Ben 1 hafta önce tanılmadım
Ben izmirdeyim gel girelim kardesizmirde olup beraber alacak var mı
Sarj için kullancaksanız bayağı bir güç azaltıyor. Ben akıllı saat için almıştım. 2 saat 40 dakikada falan sarj oluyordu bunu kullandığımda. Normal 30-35 dakikaArkadaşlar şöyle bir şey denk geldi tanesi 39 TL ama 2 tane almanız gerekiyor toplam 78 TL tutuyor 63 TL bi kazancınız oluyormuş, lazım olan arkadaşlar baksınlar.
Alıntıyı görüntüle
Ürün linki
hadi ya bende type cleri dönüştürmek için almıştım.Sarj için kullancaksanız bayağı bir güç azaltıyor. Ben akıllı saat için almıştım. 2 saat 40 dakikada falan sarj oluyordu bunu kullandığımda. Normal 30-35 dakika
Bende öyle aldım sonra gittik type-c 'li başlık aldım. 200'ehadi ya bende type cleri dönüştürmek için almıştım.
Olmazsa bugün indirime giren spigenlerden alıcam bi tane yaBende öyle aldım sonra gittik type-c 'li başlık aldım. 200'e
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bide bunu aldım
Hocam benimkiler bugün geldi bir sorun yok eskisiyle aynı sürede yapıyor şarjı telefondaSarj için kullancaksanız bayağı bir güç azaltıyor. Ben akıllı saat için almıştım. 2 saat 40 dakikada falan sarj oluyordu bunu kullandığımda. Normal 30-35 dakika
Sarj bilgilerini, telefonu ve ne kadar sürede şarj olduğunu paylaşır mısın?Hocam benimkiler bugün geldi bir sorun yok eskisiyle aynı sürede yapıyor şarjı telefonda
M34 var bende %10 15de takıyorum genelde 85e kadar 1saat 20dk falan yazıyordu. Yine taktım bugün 1 saat 30dk yazdı.Sarj bilgilerini, telefonu ve ne kadar sürede şarj olduğunu paylaşır mısın?