Teşekkür ederim bekliyorum bakalım ne olacak durum
ne olacak iptal olacak tabi reportladım çoktan şimdi de arıyorum mağazayı elden teslim etmesinler
Teşekkür ederim bekliyorum bakalım ne olacak durum
Koyun bunlar maalesef. Ensesine vur lokmasını al, hakkını aramayı bilmiyolar öğrenmek isteyenede kendi gibi olsun istiyolar malesefSatıcının belirlediği bir fiyattan alışveriş yapmış ve almak sonuna kadar hakkı. Siz artık şu aciz kafanızdan çıkın. Bu tür olay bı bizde oluyor. Amerika'da Avrupa'da bir şeyi satın aldığın an o artık senindir. Isterse 100k lik şeyi 1liraya almış olsun. Sonuçta hile hurda yapmamış alışveriş sitesinde satıcının kendi yazdigi fiyat üzerinden alışverişini gerçekleştirmiş. Örnek vermek gerekirse bikac sene önce bir oyun koltuğu firması 120liradan oyuncu koltuğu satmıştı tüm platformlardan. %90 indirim yazıyordu. Amazon hepsi burada ve kendi sitesi üzerinden satış yaptı. Amazondan alanların tamamı teslim edildi. Fakat hb ve kendi sitesi üzerinden sattıkları iptal oldu. %90 indirimi koyan kendileri ve thh ye savunmaları bir ururunun normal fiyatının onda birine satılması mümkün değildir yanlışlık vardır dediler ve kazandılar. Bu mantığa göre çarşıda pazarda %90 80 70 indirim ile satılan her şey mantıksız. Ülkemiz geri kalmış bir ülke olduğu için böyle olaylar çok şık okuyor. Ne yazikki hukuk altyapimiz sıfır.
mediamark veya banka kimse kar sağlamıyor bu durumda.Sonuçta ben hariç başkaları kâr sağlıyo benim üzerimden. 1 gün sonra para onlara geçmiyor mu?
Ezik ahahahahahahaAlıntıyı görüntüle
ne olacak iptal olacak tabi reportladım çoktan şimdi de arıyorum mağazayı elden teslim etmesinler
oglusum daha 3 gun once rampage sitesinde hatalı fiyatlar yuzunden binlerce kisi ürün aldı herkesin ki tıpıs tıpıs iptal edildi ne hakkından bahsediyorsun aklın alıyor mu boyle bir seyi? 8klık urun 300e satılıyorsa ortada yanlıslık var aklın olsa almazsın. markette 25 kurus poset parası istenince deliye donen eleman gelmıs 8k ındırıme hak hukuk cart curt diyor.Koyun bunlar maalesef. Ensesine vur lokmasını al, hakkını aramayı bilmiyolar öğrenmek isteyenede kendi gibi olsun istiyolar malesef
Bide salyaları aktı yazmış hahahahaha, 399a düşünce 2 tane almaya çalışan vatandaş.Ezik ahahahahahaha
Rahatsız olduysan raporlayabilirsin hocam.Bu yöneticiler niye böyle toxic, konuları baltalayan kişileri banlamıyor.
Aynen koç sen önüne konan kadar samanını yeoglusum daha 3 gun once rampage sitesinde hatalı fiyatlar yuzunden binlerce kisi ürün aldı herkesin ki tıpıs tıpıs iptal edildi ne hakkından bahsediyorsun aklın alıyor mu boyle bir seyi? 8klık urun 300e satılıyorsa ortada yanlıslık var aklın olsa almazsın. markette 25 kurus poset parası istenince deliye donen eleman gelmıs 8k ındırıme hak hukuk cart curt diyor.
10 tane de alırım almayan kerizBide salyaları aktı yazmış hahahahaha, 399a düşünce 2 tane almaya çalışan vatandaş.
Almayanlar keriz değil, sadece beynini kullanabiliyor. Bu kadar büyük bir olay değil, senin için biraz büyük ama sanki .Aynen koç sen önüne konan kadar samanını ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 tane de alırım almayan keriz
Olmayan hakki savunmak... Piskinlige bak ya, yanlış fiyat girildigini bilerek aldigini yazmis bi de hala belkileri sayiyorİşlerini adam akıllı yapsınlar benim vaktimi almasınlar! Ben fiyatı görmüşüm makul gelmiş almışım ? Belki planlı iş benim gibi binlerce kişinin parasını 3 4 gün tutup kâr sagliyolar? Hemen anında iade olmuyo sonuçta para ? Ben o parayla başka bı ürün alacam belki onu kaçırıyorum. Koyun değilim kısaca hakkım varsa koparırım