Neler Yeni

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
Yanlış olduğunu bildiğin halde hakkın olmayan bir konuda haksızlığa uğramış gibi davranman 🙂
İşlerini adam akıllı yapsınlar benim vaktimi almasınlar! Ben fiyatı görmüşüm makul gelmiş almışım ? Belki planlı iş benim gibi binlerce kişinin parasını 3 4 gün tutup kâr sagliyolar? Hemen anında iade olmuyo sonuçta para ? Ben o parayla başka bı ürün alacam belki onu kaçırıyorum. Koyun değilim kısaca hakkım varsa koparırım

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Fatura kesilmediyse thh bişey yapmıyor

JSezar

80+ Silver
Belki planlı iş benim gibi binlerce kişinin parasını 3 4 gün tutup kâr sagliyolar?
Kredi kartından aldığında para bir gün provizyonda bekliyor.yani onlara hiç geçmiyor.

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
Kredi kartından aldığında para bir gün provizyonda bekliyor.yani onlara hiç geçmiyor.
Sonuçta ben hariç başkaları kâr sağlıyo benim üzerimden. 1 gün sonra para onlara geçmiyor mu?

Uygunsuz davranış
İşlerini adam akıllı yapsınlar benim vaktimi almasınlar! Ben fiyatı görmüşüm makul gelmiş almışım ? Belki planlı iş benim gibi binlerce kişinin parasını 3 4 gün tutup kâr sagliyolar? Hemen anında iade olmuyo sonuçta para ? Ben o parayla başka bı ürün alacam belki onu kaçırıyorum. Koyun değilim kısaca hakkım varsa koparırım
oglusum senin 10 dolarını koskoca firma ne yapsın kendini ne sanıyorsun sen senin gibi 1000 kisi olsa bile o firmanın saatlik kazancına ulasamazsınız 300 500 lirayla ne anlatıyon sen bi de gelmis bos edebiyat yapıyor burada haksızsın sus otur 8klık ürünü 300e alabilecegini düsünmüs bi de paran 5 gune iade olur

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
Uygunsuz davranış
oglusum senin 10 dolarını koskoca firma ne yapsın kendini ne sanıyorsun sen senin gibi 1000 kisi olsa bile o firmanın saatlik kazancına ulasamazsınız 300 500 lirayla ne anlatıyon sen bi de gelmis bos edebiyat yapıyor burada haksızsın sus otur 8klık ürünü 300e alabilecegini düsünmüs bi de paran 5 gune iade olur
Sana mı düştü lan hayırdır. Sen kimsin oglusum filan. Gevşek edebiyatını sen kendine sakla ne halt yemeye bu konuya damlıyon o zaman . Gördün 7800 e 399 TL'yi salyaların aktı tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Fatura çıkmadığı sürece bir şey yapman zor ve fatura kesilene kadar ürünü iptal edebilirler. Şuan için bir hakkın bulunmuyor.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Yanlış olduğunu bildiğin halde hakkın olmayan bir konuda haksızlığa uğramış gibi davranman 🙂
Satıcının belirlediği bir fiyattan alışveriş yapmış ve almak sonuna kadar hakkı. Siz artık şu aciz kafanızdan çıkın. Bu tür olay bı bizde oluyor. Amerika'da Avrupa'da bir şeyi satın aldığın an o artık senindir. Isterse 100k lik şeyi 1liraya almış olsun. Sonuçta hile hurda yapmamış alışveriş sitesinde satıcının kendi yazdigi fiyat üzerinden alışverişini gerçekleştirmiş. Örnek vermek gerekirse bikac sene önce bir oyun koltuğu firması 120liradan oyuncu koltuğu satmıştı tüm platformlardan. %90 indirim yazıyordu. Amazon hepsi burada ve kendi sitesi üzerinden satış yaptı. Amazondan alanların tamamı teslim edildi. Fakat hb ve kendi sitesi üzerinden sattıkları iptal oldu. %90 indirimi koyan kendileri ve thh ye savunmaları bir ururunun normal fiyatının onda birine satılması mümkün değildir yanlışlık vardır dediler ve kazandılar. Bu mantığa göre çarşıda pazarda %90 80 70 indirim ile satılan her şey mantıksız. Ülkemiz geri kalmış bir ülke olduğu için böyle olaylar çok şık okuyor. Ne yazikki hukuk altyapimiz sıfır.

Top Bottom