Ne bileyim hocam ben insanlar kendileri görmedikleri ve bu yüzden alamadıkları için niye bu kadar sorun yaratmış anlamadımMediamarkt şubesinden gidip almış adam neyin sahtesi ya güle güle kullan hocam
Valla komedi gerçekten, her yerde var bu tiplemeler. Alacaksın birini öbürüne çalacaksın, yanımda olsalar bir güzel benzeteceğim tipler.Kuduruklar nerede?
İçleri içlerini yiyor ben nasıl alamadım diye, arkadaşın siparişi iptal etmesine çabalıyorlarNe bileyim hocam ben insanlar kendi alamadığı için niye bu kadar sorun yaratmış anlamadım
Senin gibi trol biri bu grupta nasıl duruyor bilmiyorum. Lan sen rampage olayında 13 adet siparişim kargoya verilmiş diyip PTT nın ekran görüntüsünü atan adamsın. Senin kendini savunma hakkın, bırak savunmayı yorum atma hakkın bile yok.oglusum daha 3 gun once rampage sitesinde hatalı fiyatlar yuzunden binlerce kisi ürün aldı herkesin ki tıpıs tıpıs iptal edildi ne hakkından bahsediyorsun aklın alıyor mu boyle bir seyi? 8klık urun 300e satılıyorsa ortada yanlıslık var aklın olsa almazsın. markette 25 kurus poset parası istenince deliye donen eleman gelmıs 8k ındırıme hak hukuk cart curt diyor.
Şimdi de duyar mı kasıyorsun??o 8k para calısanların primlerinden kesildi bile..
Gerçekçi olur musun biraz. Çünkü bu paranın birisinden çıkması çok olası bir durum.Şimdi de duyar mı kasıyorsun??
Gerçekçi olur musun biraz. Çünkü bu paranın birisinden çıkması çok olası bir durum.
oglusum senin 10 dolarını koskoca firma ne yapsın kendini ne sanıyorsun sen senin gibi 1000 kisi olsa bile o firmanın saatlik kazancına ulasamazsınız 300 500 lirayla ne anlatıyon sen bi de gelmis bos edebiyat yapıyor burada haksızsın sus otur 8klık ürünü 300e alabilecegini düsünmüs bi de paran 5 gune iade olur