Neler Yeni

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
Hatalardan fayda sağlamayı uyanıklık sananlar da Bir gün hata yapar merak etmeyin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
Hatalardan fayda sağlamayı uyanıklık sananlar da Bir gün hata yapar merak etmeyin.
Ne alaka dostum ne alaka yav saçma sapan yorumlar. Fırsat denk gelmiş adam satın almış vermişler işte ne olsun istiyorsunuz anlamıyorum.

Fortunata

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Hala kuduruyo falan yazması beni benden aldı gerçekten, bide hasetler diyo. Başkanının malında gözümüz yok şükür. Bunu alabildin diye insanların ne demesini bekliyorsun? Hayattaki tek başarın umarım bu değildir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Hala kuduruyo falan yazması beni benden aldı gerçekten, bide hasetler diyo. Başkanının malında gözümüz yok şükür. Bunu alabildin diye insanların ne demesini bekliyorsun? Hayattaki tek başarın umarım bu değildir.
adamı geçtim ona hayırlı olsun da bu ürünle ve konuyla alakası olmayan adamlar bile gelmiş random birilerine laf atıyor millet kafayı yemiş valla ona ne oluyosa :D

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Attila Timur
Vallahi billahi Türk toplumu bir konuda hemfikirse ben o fikirden koşarak kaçarım, mutlaka yanlıştır. -Erlik

..............

80+ Bronze
Hayırlı olsun hocam güzel mevzu Media Markt benim 400 liralık mouse siparişimi iptal etmişti hatalı fiyattan. Demek ki gerçekten böyle bir indirim yapmışlar bu ihtimali de düşünmek lazım güle güle kullan ve evet gerçekten çok haset insanlar var Allah akıl fikir versin onlara

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
Ne alaka dostum ne alaka yav saçma sapan yorumlar. Fırsat denk gelmiş adam satın almış vermişler işte ne olsun istiyorsunuz anlamıyorum.
La sizin zeka kapasiteniz düşük mü? 7bin küsur TL lik ürünün o fiyata satilma gibi durumun olmayacağını anlamaniz çok mu zor. La dükkanın olsa 100 TL lik ürüne 10 TL etiket bassan biri gelip almaya çalışsa tekme Tokat dövmeye kalkarsın kalkmış fırsat falan diyorsun.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
Oha geldi mi kulaklık

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Turuncu Keskin
La sizin zeka kapasiteniz düşük mü? 7bin küsur TL lik ürünün o fiyata satilma gibi durumun olmayacağını anlamaniz çok mu zor. La dükkanın olsa 100 TL lik ürüne 10 TL etiket bassan biri gelip almaya çalışsa tekme Tokat dövmeye kalkarsın kalkmış fırsat falan diyorsun.
Yav MediaMarkt vermiş işte, daha ne anlatıyorsun?

Top Bottom