Zeka seviyesi nick ile aynıAlıntıyı görüntüle
ne olacak iptal olacak tabi reportladım çoktan şimdi de arıyorum mağazayı elden teslim etmesinler
Ne alaka dostum ne alaka yav saçma sapan yorumlar. Fırsat denk gelmiş adam satın almış vermişler işte ne olsun istiyorsunuz anlamıyorum.Hatalardan fayda sağlamayı uyanıklık sananlar da Bir gün hata yapar merak etmeyin.
İnceleme videosu gelir miAlan alıyo hasetler kuduruyo
sen kesin firmada çalışıyorsun ne bu çekememezlik.Alıntıyı görüntüle
ne olacak iptal olacak tabi reportladım çoktan şimdi de arıyorum mağazayı elden teslim etmesinler
adamı geçtim ona hayırlı olsun da bu ürünle ve konuyla alakası olmayan adamlar bile gelmiş random birilerine laf atıyor millet kafayı yemiş valla ona ne oluyosaHala kuduruyo falan yazması beni benden aldı gerçekten, bide hasetler diyo. Başkanının malında gözümüz yok şükür. Bunu alabildin diye insanların ne demesini bekliyorsun? Hayattaki tek başarın umarım bu değildir.
La sizin zeka kapasiteniz düşük mü? 7bin küsur TL lik ürünün o fiyata satilma gibi durumun olmayacağını anlamaniz çok mu zor. La dükkanın olsa 100 TL lik ürüne 10 TL etiket bassan biri gelip almaya çalışsa tekme Tokat dövmeye kalkarsın kalkmış fırsat falan diyorsun.Ne alaka dostum ne alaka yav saçma sapan yorumlar. Fırsat denk gelmiş adam satın almış vermişler işte ne olsun istiyorsunuz anlamıyorum.
Yav MediaMarkt vermiş işte, daha ne anlatıyorsun?La sizin zeka kapasiteniz düşük mü? 7bin küsur TL lik ürünün o fiyata satilma gibi durumun olmayacağını anlamaniz çok mu zor. La dükkanın olsa 100 TL lik ürüne 10 TL etiket bassan biri gelip almaya çalışsa tekme Tokat dövmeye kalkarsın kalkmış fırsat falan diyorsun.