7800 xt garip davranıyor

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Selam 1 hafta oldu alalı kartı cs2 recoil master haritasında fark ettim sanırım sadece cs2 de bunu yaşıyorum (başka bir oyunda görmedim) ama bunun normal olduğunu düşünüyorum sizce normal mi rx 7800 xt veya başka bir amd kart sahibi olan biri recoil master haritasında deneyebilirmi sadece neon ışıkların olduğu yerde oluyor kamera berbat olduğu için biraz böyle oldu ghosting ve bulanıklığı yok sayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O neon dümdüz sadece hızlı çevirince yana kayıyor görseldeki gibi ghosting yok normalde kamera kötü

Ekler

• Screenshot_2025-03-10-17-31-11-915_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-03-10-17-31-11-915_com.miui.mediaviewer.jpg
    533 KB · Hit: 62
Selam 1 hafta oldu alalı kartı cs2 recoil master haritasında fark ettim sanırım sadece cs2 de bunu yaşıyorum (başka bir oyunda görmedim) ama bunun normal olduğunu düşünüyorum sizce normal mi rx 7800 xt veya başka bir amd kart sahibi olan biri recoil master haritasında deneyebilirmi sadece neon ışıkların olduğu yerde oluyor kamera berbat olduğu için biraz böyle oldu ghosting ve bulanıklığı yok sayın

O neon dümdüz sadece hızlı çevirince yana kayıyor görseldeki gibi ghosting yok normalde kamera kötü
topluluk mapi olduğu için böyle şeyler olabilir

topluluk mapi olduğu için böyle şeyler olabilir
Normal cs de de oluyor dust 2 de ama sadece catwalk tarafındaki merdivenlerin orda bitane kapı var orda oluyor sadece cs2 de gördüm bu durumu

Normal cs de de oluyor dust 2 de ama sadece catwalk tarafındaki merdivenlerin orda bitane kapı var orda oluyor sadece cs2 de gördüm bu durumu
Eğer bu bir sorunsada önemsemeyecegim sadece normal mi diye merak ediyorum kartın performansı çok çok iyi çünkü

Eğer bu bir sorunsada önemsemeyecegim sadece normal mi diye merak ediyorum kartın performansı çok çok iyi çünkü
yazılımsal bir problemdir o zaman çok kafaya takmayın bence

yazılımsal bir problemdir o zaman çok kafaya takmayın bence
Driver güncel zaten bencede öyledir geçmezse bile zaten göze batmayan bir şey donanımsal olsa şimdiye elimde kalmıştı donma problemi bile almadım çünkü

valla ne olduğunu bilmiyorum
Bitane çubuk düşün kamerayı biraz hızlı çevirince o çubuğun yarısı milisaniyelik sağa kayıyor

son driver olunca da sorunlu olabiliyor o iş belli olmaz
2 driver dır böyle

Vramde sorun çıkmadı

Bitane çubuk düşün kamerayı biraz hızlı çevirince o çubuğun yarısı milisaniyelik sağa kayıyor

2 driver dır böyle

Vramde sorun çıkmadı
monitörden olabilir mi ?

Hocam rica etsem robloxda yada cs2 recoil master da deneyebilirmisiniz

monitörden olabilir mi ?
Olmaz diye düşünüyorum vg27aq3a var ghosting bile yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri