Neler Yeni

Çözüldü✓ 7800 xt garip davranıyor

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Selam 1 hafta oldu alalı kartı cs2 recoil master haritasında fark ettim sanırım sadece cs2 de bunu yaşıyorum (başka bir oyunda görmedim) ama bunun normal olduğunu düşünüyorum sizce normal mi rx 7800 xt veya başka bir amd kart sahibi olan biri recoil master haritasında deneyebilirmi sadece neon ışıkların olduğu yerde oluyor kamera berbat olduğu için biraz böyle oldu ghosting ve bulanıklığı yok sayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

O neon dümdüz sadece hızlı çevirince yana kayıyor görseldeki gibi ghosting yok normalde kamera kötü

Ekler

• Screenshot_2025-03-10-17-31-11-915_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-03-10-17-31-11-915_com.miui.mediaviewer.jpg
    533 KB · Hit: 20

quartle

80+ Gold
Selam 1 hafta oldu alalı kartı cs2 recoil master haritasında fark ettim sanırım sadece cs2 de bunu yaşıyorum (başka bir oyunda görmedim) ama bunun normal olduğunu düşünüyorum sizce normal mi rx 7800 xt veya başka bir amd kart sahibi olan biri recoil master haritasında deneyebilirmi sadece neon ışıkların olduğu yerde oluyor kamera berbat olduğu için biraz böyle oldu ghosting ve bulanıklığı yok sayın

O neon dümdüz sadece hızlı çevirince yana kayıyor görseldeki gibi ghosting yok normalde kamera kötü
topluluk mapi olduğu için böyle şeyler olabilir

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
topluluk mapi olduğu için böyle şeyler olabilir
Normal cs de de oluyor dust 2 de ama sadece catwalk tarafındaki merdivenlerin orda bitane kapı var orda oluyor sadece cs2 de gördüm bu durumu

Normal cs de de oluyor dust 2 de ama sadece catwalk tarafındaki merdivenlerin orda bitane kapı var orda oluyor sadece cs2 de gördüm bu durumu
Eğer bu bir sorunsada önemsemeyecegim sadece normal mi diye merak ediyorum kartın performansı çok çok iyi çünkü

quartle

80+ Gold

Eğer bu bir sorunsada önemsemeyecegim sadece normal mi diye merak ediyorum kartın performansı çok çok iyi çünkü
yazılımsal bir problemdir o zaman çok kafaya takmayın bence

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılımsal bir problemdir o zaman çok kafaya takmayın bence
Driver güncel zaten bencede öyledir geçmezse bile zaten göze batmayan bir şey donanımsal olsa şimdiye elimde kalmıştı donma problemi bile almadım çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,450
Üyeler
169,570
Son üye
farank
Top Bottom