bende de farklı bir şey oluyor hızlı çevirince hz değerinizden vs de olabilir ghosting olmadıgına emın mısınızTeşekkürler
Monitör e ghosting test yaptım ghosting yoktu sizde ne oldubende de farklı bir şey oluyor hızlı çevirince hz değerinizden vs de olabilir ghosting olmadıgına emın mısınız
bende de hızlı çevirince düz değilde yarısı solda yarısı sağda gibi bir şey kaldı monitörünüz neMonitör e ghosting test yaptım ghosting yoktu sizde ne oldu
Hocam evet evet bendede öyle oluyor yarısı saga yarısı sola kayıyor milisaniyelik düz çubuk mesela hızlı çevirince bi tarafı sağa bi tarafı sola kayıyor monitör olarak vg27aq3a varbende de hızlı çevirince düz değilde yarısı solda yarısı sağda gibi bir şey kaldı monitörünüz ne
takılmayın hocam bence hiç ghostingsiz monitör olmaz bu aradaHocam evet evet bendede öyle oluyor yarısı saga yarısı sola kayıyor milisaniyelik düz çubuk mesela hızlı çevirince bi tarafı sağa bi tarafı sola kayıyor monitör olarak vg27aq3a var
Çok az var hocam bazı sahnelerde o dediğim durum biraz fazla olabiliyor ama takmayacagım kart ısınmıyor bile teşekkürler her şey içintakılmayın hocam bence hiç ghostingsiz monitör olmaz bu arada
afmf 2 açıksa kapatın. Valorantta benzeri oluyordu afmf2 açıkmış kapattımSelam 1 hafta oldu alalı kartı cs2 recoil master haritasında fark ettim sanırım sadece cs2 de bunu yaşıyorum (başka bir oyunda görmedim) ama bunun normal olduğunu düşünüyorum sizce normal mi rx 7800 xt veya başka bir amd kart sahibi olan biri recoil master haritasında deneyebilirmi sadece neon ışıkların olduğu yerde oluyor kamera berbat olduğu için biraz böyle oldu ghosting ve bulanıklığı yok sayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
O neon dümdüz sadece hızlı çevirince yana kayıyor görseldeki gibi ghosting yok normalde kamera kötü