7800x3d bu soğutucu yeterli mi

csmemo

80+
Reaksiyon skoru
41
Selamun aleyküm

7800x3d için indirimden Thermalright Assassin Spirit 120 aldım yeterli gelir mi?
Pubg cs valo harici bir şey yapmayı düşünmüyorum .

Birde 7800x3d için anakart önerir misiniz fiyat performans

ıslemcı cok guclu 240 lık veya 360 lık sıvı sogutma daha ıyı olur

İyi bir hava soğutucu düşünmüşsünüz. Çoğu 240 lık hsıvı soğutmalardan iyi sonuç verir. Üst düzey bir 360 lık sıvı soğutma almayacaksanız mantıklı bir tercih.

Şahsen bu işlemciye bu soğutucu düşük kalır, daha iyi bir model ısı borusu fazla olan hava soğutucu veya sıvı soğutucuya yönelebilirsin.

Performax 360mm sıvı soğutma var muadillerine göre baya fiyatı uygun o kurtarır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen bu işlemciye bu soğutucu düşük kalır, daha iyi bir model ısı borusu fazla olan hava soğutucu veya sıvı soğutucuya yönelebilirsin.
İyi bir hava soğutucu düşünmüşsünüz. Çoğu 240 lık hsıvı soğutmalardan iyi sonuç verir. Üst düzey bir 360 lık sıvı soğutma almayacaksanız mantıklı bir tercih.

Son düzenleme:
üst derecelere çıkar ama pişman edeceğini dusunmuyorum
o islemcinin hakkını verecek sıvıya gecmek için cok masraf etmen gerekebilir
o zamana kadar kullanırsın

Performax 360mm sıvı soğutma var muadillerine göre baya fiyatı uygun o kurtarır mı
Hayır. Sıvı soğutucuda uzuca kaçmayın. Bir sürü ayrıntısı parçası şu bu var. Arızası can sıkar. Bütçen varsa noctua ya bak hava soğutmanın en iyi markasıdır.

Hayır. Sıvı soğutucuda uzuca kaçmayın. Bir sürü ayrıntısı parçası şu bu var. Arızası can sıkar. Bütçen varsa noctua ya bak hava soğutmanın en iyi markasıdır.

thermalright peerless assasin , dh15 ile aynı performansı veriyor hava soğutmada parça kalitesi de farketmiyor

Ben de dün monte ettim kullanıyorum Id cooling zoomflow 360xt ile aynı ürün fiyatına göre bedava soğutucu , 7800x3d ye yeter mi bilmiyorum ama phantom spiritten , le520 den kesinlikle iyi

peerless almışsın zaten o da idare eder bence bir dene sıkıntı çıkarırsan üst bir sıvı soğutmaya geçersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,067
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri