Neler Yeni

7800x3d için 360 mm sıvı soğutma önerir misiniz?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu kasa hep aklımdaydı ama ventoyuda beğendim. Vok3 deki vento kasaya uyarmı acaba?
Tam kasa modelini biliyorsan bakarız. Kendi sitesinde 360 destekliyor diyorsa öne yada üste uyar sorun olmaz. Üste desteği yoksa öne takmak biraz uğraştırabilir öndeki fanları çıkarıp yerlerini değiştirmek vs.

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Tam kasa modelini biliyorsan bakarız. Kendi sitesinde 360 destekliyor diyorsa öne yada üste uyar sorun olmaz. Üste desteği yoksa öne takmak biraz uğraştırabilir öndeki fanları çıkarıp yerlerini değiştirmek vs.
Videodaki sisteme sahibim. Uyar mı buna artic sıvı sogutma kalın dıyorlar. Yoksa ls720 alcam.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Bitfenix cube al

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Tam modelini yaz. Kasanın etiketinde yada faturada yazıyordur model adı seri kodu. Sitesinden bakmak lazım.

Kasa bu anakart videodaki gibi. Ramler kingston 6000 argb mhz ram.

Sistemin ham hali böyle https://www.itopya.com/vok-friday-3...ming-oc-12gb16gb-ddr5500gb-nvme-m2-ssd_h24822

Son olarak bulamazsan diye kasa:

VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU . Teşekkürler​

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

enesdeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Öner
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Servis, Toplama
Merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi 360mm sıvı soğutma arayışım var. Bütçem 6k kadar çıkabilir. Yardımcı olan ve fikir veren herkese teşekkürler.
İmzamdaki sıvı soğutmayı tavsiye ederim boşta 39’u geçmiyor testte 65’i geçmedi aynı işlemciye sahibiz pişman olmazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tecrübeyle sabit MSI tavsiye etmiyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İmzamdaki sıvı soğutmayı tavsiye ederim boşta 39’u geçmiyor testte 65’i geçmedi aynı işlemciye sahibiz pişman olmazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tecrübeyle sabit MSI tavsiye etmiyorum.
On yargı ile yaklaşmayalim hepsi de aynı değil bu model yeni çıktı kağıt üzerinde teknik özellikleri de iyi ben direk markaya bakmam sıvı soğutma seçerken belli başlı özellikler var onlara bakmanız gerekiyor

enesdeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Öner
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Servis, Toplama
On yargı ile yaklaşmayalim hepsi de aynı değil bu model yeni çıktı kağıt üzerinde teknik özellikleri de iyi ben direk markaya bakmam sıvı soğutma seçerken belli başlı özellikler var onlara bakmanız gerekiyor
Hocam ürüne lafım yok siz bi yerde haklısınız ben şahsen önermiyorum almak isteyen tabii ki alabilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam ürüne lafım yok siz bi yerde haklısınız ben şahsen önermiyorum almak isteyen tabii ki alabilir.
Tercih meselesi olabilir misal ben deepcool da beğeniyorum fiyat performans ürünler yapıyorlar onlar da olabilir

enesdeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Öner
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Servis, Toplama
Tercih meselesi olabilir misal ben deepcool da beğeniyorum fiyat performans ürünler yapıyorlar onlar da olabilir
Deepcool F/P için en iyisi bence de 5600’e kadar kullandırtırım şahsen. Kendim için nzxt ile corsair arasında kalmıştım bu iki model de orta segment için iyi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Deepcool F/P için en iyisi bence de 5600’e kadar kullandırtırım şahsen. Kendim için nzxt ile corsair arasında kalmıştım bu iki model de orta segment için iyi
Ne 5600 u ben 7700x hatta 7800x3d de dahi kullandım deepcool sıvı soğutmalari 😄

enesdeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Öner
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Servis, Toplama
Top Bottom