7800x3d için hava veya sıvı soğutma önerisi

Cmarw

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
5000
Merhabalar

7800x3d geçmeyi düşünüyorum fakat şuan ki thermalright (modelini bilmiyorum ne yazık ki) kule tipi soğutucum biraz fazla gürültülü çalışıyor. İlla hava soğutucu veya sıvı soğutucu alıcam diye bir isteğim yok. Tek isteğim iyi performansın yanında mümkün olabildiğince sessiz çalışması. Sıvı soğutma önerecek arkadaşlar için 5000-6000 arası bir bütçem var.

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar

7800x3d geçmeyi düşünüyorum fakat şuan ki thermalright (modelini bilmiyorum ne yazık ki) kule tipi soğutucum biraz fazla gürültülü çalışıyor. İlla hava soğutucu veya sıvı soğutucu alıcam diye bir isteğim yok. Tek isteğim iyi performansın yanında mümkün olabildiğince sessiz çalışması. Sıvı soğutma önerecek arkadaşlar için 5000-6000 arası bir bütçem var.

Şimdiden teşekkürler.

Kasan kurtarıyosa Corsair h150 kurtarmıyosa h100,h100i yada pişman etmez

Merhabalar

Şimdiden teşekkürler.

https://www.vatanbilgisayar.com/coo...ow-2x120mm-argb-led-fanli-cpu-sogutucusu.html ben bununla kullanıyorum. Akşamları Boşta 25-30 derece gündüzleri 30-37 arası, yük altında 65-70 derecede tutuyor. Kışın çok daha düşüyor. 20-25lere kadar.

Son düzenleme:
ID cooling 420mm falan olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
Kullandığınız bir ürün mü sessizlik konusu nasıl?
hava soğutmalar genelde sessiz oluyor bu en basarılı hava sogutma diye biliyorum
bende thermalright king var sesinini duymadım hic

Geri