Gif Man
80+ Gold
Site Ve Satıcı Güvenilir Hocam .site güvenilir mi
WP Üzerinden İletişime Geçebilirsin Hatta
Site Ve Satıcı Güvenilir Hocam .site güvenilir mi
Gayet iyidir.Tomahawk nasıldır arkadaşlar?
Katılmıyorum ses kartı ve vrm'leri hoş değil. Isınıyordu da yanlış hatırlamıyorsam.Msı b650 gaming plus ile kullanıyorum aynı işlemciyi. Kesinlikle msı b650 gaming plus almalısın.
O anakart da yanlış hatırlamıyorsam ısınıyordu.Sana Tavsiyem Msı B650-S Özellik Olarak Çok İyi Anakart Ve 15 Faz Fazlasıyla Yeterli Ben Msı.X670-P.Geçtim Ama Neden Geçtim Anlamadım Alırken İyiydi Alınca Bi Durdum Niye Arada 3.5K Fazla Verip Bunu Aldım Diye Düşündüm B650-S Güzel Bir Anakart
AM5 Motherboards Sheet (X870/X670/B650/A620)
docs.google.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Denedim.Isınmıyordu? + kullananlarda 7800x3D İle Sorunsuz Kullanmış Amazon Yorumlarına Bak bende 7800x3D İle KullandımGayet iyidir.
Katılmıyorum ses kartı ve vrm'leri hoş değil. Isınıyordu da yanlış hatırlamıyorsam.
O anakart da yanlış hatırlamıyorsam ısınıyordu.
Arkadaşlar geçen başka bir konuya birsürü kaynak bırakmıştım. Onu buraya alıntılıyorum listeye bakarak anakart özellikleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
7800x3d ile ısınmaz zaten 7950x ile olan testlerine bakmıştım. Bu anakartı da sadece 1 nesil kullanmak için almazsınız zaten. Bundan sonra çıkacak daha 3 nesil destekleyecek o kadar para vermişken geleceği düşünmekte de fayda var.Bende Denedim.Isınmıyordu? + kullananlarda 7800x3D İle Sorunsuz Kullanmış Amazon Yorumlarına Bak bende 7800x3D İle Kullandım
4 kart arasında en mantıklı seçim asrock b650 pro rs modeli olur bu bütçelere mATX kart bakmayın derim.7149
6.730ASRock B650M PG Riptide 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
ASRock B650M PG Riptide 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
7500MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
8000AsRock B650 PRO RS - AMD B650 6400+MHz(OC) DDR5, HDMI / DP, 2.5G Lan, 3 x m.2, Soket AM5 ATX Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bende Onu Düşündüm Aynı Fikirdeyim Bu Yüzden Msı.X670-P Aldım7800x3d ile ısınmaz zaten 7950x ile olan testlerine bakmıştım. Bu anakartı da sadece 1 nesil kullanmak için almazsınız zaten. Bundan sonra çıkacak daha 3 nesil destekleyecek o kadar para vermişken geleceği düşünmekte de fayda var.
Hocam böyle böyle sistem toplamaya kalkarsan 200bin liraya anca toplarsın bu ekonomide7800x3d ile ısınmaz zaten 7950x ile olan testlerine bakmıştım. Bu anakartı da sadece 1 nesil kullanmak için almazsınız zaten. Bundan sonra çıkacak daha 3 nesil destekleyecek o kadar para vermişken geleceği düşünmekte de fayda var.
Isınıyor muydu ? Vrm leri hoş değil mi ? Hahahaha benimki neden ısınmıyor acaba ? Vrm ler ise gayet işini iyi yapıyor işlemcimi gayet güzel besliyor. İstediği watt değerini çekiyor. Tüm testleri yaptım. Hepsinde 10/10 memnun etti beni. Ayrıca 15 faz bir anakart. bu anakarta kötü demek biraz bilmeden anlamadan konuşmak gibi geliyor bana. Sadece anakartın ses kartı iyi değil Orta segment. Ona bişey diyemem ses kartı gerçekten kötü.Gayet iyidir.
Katılmıyorum ses kartı ve vrm'leri hoş değil. Isınıyordu da yanlış hatırlamıyorsam.
9.500tl'ye x670e tomahawk aldım dostum bana kalırsa bu uzun vadeli bir anakart. Ben 4. neslinde de r9'u desteklemek konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum açıkçası.Hocam böyle böyle sistem toplamaya kalkarsan 200bin liraya anca toplarsın bu ekonomide
kardeşim ethernet kopması sorunu yaşıyormusun arada bir kabloyu çıkarıp takınca düzeliyorMsı b650 gaming plus ile kullanıyorum aynı işlemciyi. Kesinlikle msı b650 gaming plus almalısın.