Made in vietnam yazması gerekmiyor?Yukarda ki kısımda chipler yok sol ve sağında büyük ihtimalle sahte + made in vietnam yazması gerekiyor.
Aldıysan geçmiş olsun büyük ihtimalle yabancı sitelerden almış gibi görünüyosun.
O zaman neden yukarıda ki sol ve sağında chipler yok hocam aklım ona takıldı şimdi.Sahte olma ihtimali 0 o zaman.
ORJİNAL. ARKADAŞLAR DA SALLAMIŞ ÇİNDE ÜRETİLEN VERSİYONU DA VAR.DFS BİLGİSAYAR ANKARA
Satıcı noname biridir bence hocamSahte ürünler satıyosa.
Genelde her işlemcide öyle yazıyor.Made in vietnam yazması gerekmiyor?
Hocam o oluyordu ya yine burada denk gelmiştim öyle bir konuya. Nedenini bilemiyorum şu an ama.O zaman neden yukarıda ki sol ve sağında chipler yok hocam aklım ona takıldı şimdi.
Yeni üretimlerde yok.O zaman neden yukarıda ki sol ve sağında chipler yok hocam aklım ona takıldı şimdi.
Çok kötü duruyor bu şekilde işlemci AMD şaşırttı beni bu yeni tasarımıyla.Yeni üretimlerde yok.
maalesef şuan deneme imkanım yok daha sistemin tüm parçalarını toplayamadımDeneseniz bi hocam merak içerisindeyiz
işlemciyle öpüşmeyeceksin ya tipinin ne önemi var?Çok kötü duruyor bu şekilde işlemci AMD şaşırttı beni bu yeni tasarımıyla.
napcan işlemcinin tasarımını işlemciyi kasaya bi takıyon sonra ömür boyu görmüyonÇok kötü duruyor bu şekilde işlemci AMD şaşırttı beni bu yeni tasarımıyla.