diğer kısımları artık bütçene göre veya zamanla halledersinbence şu ssitemi 7800xd + 4070 ti super e özelleştirirsen daha iyi olur
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
en basitinden 4070 superden 4070 ti supere geçiyorsun hem fazla v ram hem fazla performanshocam net bir fark göremedim, 'şunu şunu alsan daha iyi olur. sebebi de şu' olarak açıklayabilir misiniz? müsaitseniz tabii ki
performans farkları bazı oyunlarda Yüzde 30-35 e kadar çıkabiliyor. Ayrıca vram artısı seni gelecekte daha rahat ettirirhocam net bir fark göremedim, 'şunu şunu alsan daha iyi olur. sebebi de şu' olarak açıklayabilir misiniz? müsaitseniz tabii ki
siteden alışveriş yapmadım ancak çok konusunu gördüm yüksek ihtimal güvenilir. Özelleştirmeye gelince senin sıvı soğutmanın aynısı benim attığımda da var yanılmıyorsam. Ti farkı mı 16gb ram mi diye sorarsan iki kere düşünmem ti derim. Elde ediceğin farka değer bütçen yeterse 2x16 rami de seçebilirsin fark 2k falan olur ama dediğim gibi kesinlikle ti farkına değerpeki sadece ti farkı için mi bütçe kullanılmalı veya 4070 super + soğutucu ve çift kanal 6000mhz ram mi almak mantıklı. ek olarak site hakkında ne düşünüyorsunuz? güvenilir mi
Hocam merhaba aynı sistemin sadece anakartı msi mag b650 tomahawk wifi olanını kullanıyorum. Ti neden seçmedin diye sorarsan. 5000 serisi çıktığında seneye 4070 superi satıp 5000 serisi alacağım. Uzun yıllar sorunsuz kullanırım diye bu şekilde tercih ettim. Şuanki sistemde hiç bir sorun yaşamadım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Hem bir miktar daha bütçe oluşturup seneye 5000 serisi alırsın. Almasan bile bu sistem seni uzun yıllar götürür.Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki sistemi satın alma niyetim var. konuyla alakalı görüşlerinizi paylaşabilir misiniz teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle