Peki önericeğiniz önü yükseltmelere açık bir sistem varmı game garajda aquaris 4060 7500f mevcut 25 bine öyle bir şey alıp yavaş uavaşmı yükseltiyimHocam 7800x3d alacaksanız en kötü o işlemciye 4080s falan takın, 4070s için o işlemciye hiç gerek yok. Benim fikrim bütçenize uygun hazır sistem bakmanız.
bende 35 40k bandında bişey toplayacağımda kararsız kaldım 7800x3d alsam 10 sene kafam rahat eder heralde işlemci tarafında diye düşünüyüroum 7500f de baya rahat ettirmi acaba 4070 ileMantıken 3 4 k daha koyduğunmda 4070 süper ve 7500f toplanabilir fakat ben işlemci tarafını yüksek tutmak istedim rust ve balo gibi oyunlar için
7500 kesinlikle güzel ben sadece biraz daha fazla güç istiyorum işlemci tarafındabende 35 40k bandında bişey toplayacağımda kararsız kaldım 7800x3d alsam 10 sene kafam rahat eder heralde işlemci tarafında diye düşünüyüroum 7500f de baya rahat ettirmi acaba 4070 ile
Örnek böyle bir şey alabilirim aslındabende 35 40k bandında bişey toplayacağımda kararsız kaldım 7800x3d alsam 10 sene kafam rahat eder heralde işlemci tarafında diye düşünüyüroum 7500f de baya rahat ettirmi acaba 4070 ile
7500 kesinlikle güzel ben sadece biraz daha fazla güç istiyorum işlemci tarafında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Örnek böyle bir şey alabilirim aslında
Sonra işlemcimi vs yükseltirim
40K bandında 4070s 7500f sistemler mevcut, ilerde işlemciyi upgrade edebilirsiniz.Peki önericeğiniz önü yükseltmelere açık bir sistem varmı game garajda aquaris 4060 7500f mevcut 25 bine öyle bir şey alıp yavaş uavaşmı yükseltiyim
Hocam özelden bir kaç soru sorabilir miyimAlıntıyı görüntüleben bunu almıştım 34 k ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çokta memnunum valla kasa çok serin calisiyor.
Rust valorant vs tarzı oyunlar oynuyorumŞu an bilgisayarı ne için kullanacaksınız ona göre sorunuza cevap çıkacak. Eğer FPS oyuncusuysanız 7800X3D eğer Render tarafındaysanız yine İşlemci. Hikayeli oyun oynuyorsanız ilerde işlemcinizi yükselteceğiniz bir sistem alırsınız.
Öncelikle hayırlı olsun güzel sistem benceArkadaşlar ben bu sistemi aldım sizce uygun mu? Yoksa aşırı derece pahalı mı