hocam belki mouse hz'iniz düşüktür mouse'unuzun modeli nedir acabaEve gidince denerim reis teşşekürler başka önerileri olan varsa yazarsa sevinirim
hocam belki mouse hz'iniz düşüktür mouse'unuzun modeli nedir acabaEve gidince denerim reis teşşekürler başka önerileri olan varsa yazarsa sevinirim
Helios 2 pro hocam normalde hz 4k da 2k da kullanıyomhocam belki mouse hz'iniz düşüktür mouse'unuzun modeli nedir acaba
Yüksek performansta hocam oDenetim masasından nihai güç modunu aktif et belki güç tasarrufu gibi bir moda alınmıştır
Anladım reis teşşekürlerBende Asus rog monitör var elmb sync açınca daha akıcı oluyor ama elmb özelliği parlaklığı kıstığından dolayı sabah iyi oynanmıyor.
Bende anlamadım hocam belkide psikolojikBu olaya micro stuttering deniyor ama x3d bir işlemcide bunun yaşanması mantıklı değil. Türkçe forumlarda çözüm aradım bulamadım. Bazısı pcye yüklü yazılım ve driverlarla alakalı demiş bazısı temiz kurulum yaptım yine olmadı demiş. Yabancı forumlarda çözüm bulabilirsiniz belki.
Psikolojik değildir hocam bi msi afterburner ile izleyin değerleri. Amd ekran kartı olsaydı amd adrenaline direkt gösteriyor stutter değerlerini ama afterburnerda grafik olarak gösteriyor diye hatırlıyorum. Grafiği takip etmeniz gerek oynarken.Bende anlamadım hocam belkide psikolojik
Fps yüksek ama bana kasıyormuş gibi geliyor çözemedimPsikolojik değildir hocam bi msi afterburner ile izleyin değerleri. Amd ekran kartı olsaydı amd adrenaline direkt gösteriyor stutter değerlerini ama afterburnerda grafik olarak gösteriyor diye hatırlıyorum. Grafiği takip etmeniz gerek oynarken.
Fps yüksek ama bana kasıyormuş gibi geliyor çözemedim
sağol hocam deniyecegimYorumlarına da bakabilirsiniz çözenler olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela biri vsync adaptive ile çözmüş farklı yollarla çözenler de var bunun gibi.
Mouse U kaç k hz de kullanmalıyım motion sync açmalımıyımYorumlarına da bakabilirsiniz çözenler olmuş
Mesela biri vsync adaptive ile çözmüş farklı yollarla çözenler de var bunun gibi.
reis bende stuttering yok sadece kasma hissi varYorumlarına da bakabilirsiniz çözenler olmuş