Neler Yeni

7800XT Coin Whine Sorunu

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
just ReQo
Ekran Kartı: Asus Dual RX 7800 XT OC 16GB

Sistemimi daha dün aldım, hiç bir sıkıntısı yoktu. Gece oyun oynarken ekran kartından tuhaf sesler gelmeye başladı. Sorunu araştırdım, ekran kartında Coin Whine varmış.
Aşağıdaki videolardan sesin ne kadar fazla geldiğini anlayabilirsiniz

Sistemi aldığım site: Gaming.Gen.TR
Sorum şu; Birebir değişim yaparlar mı?..

Son düzenleme:

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Asus Dual rx6600 kullanıyordum coil while biraz vardı. Asus Dual RX 6700 XT geçtim bunda da var tamamen şans işi ama sorun olacağını zannetmem belli şeyden sonra alışırsın zaten.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
Selim
Muhtemelen yapmazlar ama yine de şansını dene, bize sormanın bir anlamı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sesler coilwhine değil de son hızda dönen fan sesi gibi geldi bana
İkinci videoda daha çok belli oluyor bariz cw var

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
just ReQo
Arkadaşlar Asus'dan böyle bir cevap geldi ne yapmalıyım?..

IMG_20250122_115032.jpg

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Uğur Çam
Hocam benim kartta da var çok kafana takma. Kulaklığı takınca hiçbir ses duyulmuyor zaten.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Uğur Çam
Valla hocam tüketici mahkemesine gideceğim gibi duruyor
Hocama bu sorun gayet normal bir sorun. Kartlar çok güç çekiyor ve bunun sonucunda oluyor. Bence uğraştığınızla kalırsınız ama siz bilirsiniz

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Durmuş T.
Her ekran kartında varmış cevaba bak :D Olmayanlar ne oluyor o zaman :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,228
İsim
.
Valla hocam tüketici mahkemesine gideceğim gibi duruyor
Kuzen yanlış anlama ama ilk konu açtığında bizi dinleyip iade versen bunların hiçbiri başına gelmeyecekti.
Bütün forum sana bu sistemin paha alınmaması gerektiğini söylemiştik hatırlarsan.
Bu sorun Nvidia da yokmu var ama çok az çünkü kartlar AMD ye oranla çok daha az güçle çalışıyorlar.
Şimdi uğraşıp duracaksın iade etmek için verdiğin parayamı üzüleceksin kaybettiğin zamanına mı umutlarınamı ?
Kimse uğraşmak istemez böyle şeylere verdiği paranın karşılığını almak ister.
Senin ekran kartında da olması gerektiğinden fazla var bu arada bende de vardı AMD kart CW li ama bu kadar bağırmıyordu.

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
just ReQo
Kuzen yanlış anlama ama ilk konu açtığında bizi dinleyip iade versen bunların hiçbiri başına gelmeyecekti.
Bütün forum sana bu sistemin paha alınmaması gerektiğini söylemiştik hatırlarsan.
Bu sorun Nvidia da yokmu var ama çok az çünkü kartlar AMD ye oranla çok daha az güçle çalışıyorlar.
Şimdi uğraşıp duracaksın iade etmek için verdiğin parayamı üzüleceksin kaybettiğin zamanına mı umutlarınamı ?
Kimse uğraşmak istemez böyle şeylere verdiği paranın karşılığını almak ister.
Senin ekran kartında da olması gerektiğinden fazla var bu arada bende de vardı AMD kart CW li ama bu kadar bağırmıyordu.
Ya birader ram ve ssd upragde ettiğim için fiyat o kadar yüksekti neden anlamıyorsun? Ayrıca sistemden memnunum sadece ekran kartı sıkıntılı çıktı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,228
İsim
.
Ya birader ram ve ssd upragde ettiğim için fiyat o kadar yüksekti neden anlamıyorsun? Ayrıca sistemden memnunum sadece ekran kartı sıkıntılı çıktı
Sistemden memnun olup tüketici THH başvuruyorsan baya mutlusundur kral.Yani bu memnun halinse neyse.
Bence kendini kandırma şansına 2 hafta iade hakkı da kalktı.THH ile uğraştığınla kalırsın bilgin olsun.
Tekrardan geçmiş olsun burda 50 tane adam seni ikna etmeye çalıştık ama dinlemedin bizi...

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
just ReQo
Sistemden memnun olup tüketici THH başvuruyorsan baya mutlusundur kral.Yani bu memnun halinse neyse.
Bence kendini kandırma şansına 2 hafta iade hakkı da kalktı.THH ile uğraştığınla kalırsın bilgin olsun.
Tekrardan geçmiş olsun burda 50 tane adam seni ikna etmeye çalıştık ama dinlemedin bizi...
Sadece ekran kartı sorunlu çıktı birader neden anlamıyorsun

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,228
İsim
.
Sadece ekran kartı sorunlu çıktı birader neden anlamıyorsun
Senin için çok üzgünüm hem pahalıya alıp hemde sorunlu almak üzücü.Umarım sorununu zannetmiyorum ama THH çözer iade alırlar sende yeni sorunsuz sessiz kartına kavuşursun.Birdaha kimsenin başına gelmemesi dileğiyle.İyi forumlar.

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
just ReQo
Arkadaşlar Gaming.Gen.TR ile iletişime geçtim, ilk başta olaydan uzak duruyorlardı "Gerekli yerlere başvuruda bulunacağım." dedikten sonra kartı yetkili servise göndermek için istediler :D Şaka gibi gerçekten... Kartı yarın kargo ile birlikte göndereceğim.

Top Bottom