Darboğaz olmaz işlemciye soğutucu alman lazım.Yeni sistem topluyorum ekran kartı 7800xt işlemci olarak ta 7800x3d almayı düşünüyorum darboğaz yapar mı
ayrıca soğutucu almam şart mı ?
Birde işlemci için sıvı soğutma şart.Selamlar , Monitör nedir
Selamlar , Monitör nedir
hocam 7600x bile sıvı soğutucu yetmiyor unvoltaj yapıyoruz ayrıca soğutucu alman şart
Monitör 2560x1440Selamlar , Monitör nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde işlemci için sıvı soğutma şart.
Soğutucu öneriniz var mı ?hocam 7600x bile sıvı soğutucu yetmiyor unvoltaj yapıyoruz ayrıca soğutucu alman şart
Dar boğaz yaşamazsınız.Bütçe nedir soğutma içinMonitör 2560x1440
Soğutucu öneriniz varmıdır
Soğutucu öneriniz var mı ?
Herhangi bir darboğaz olmaz soğutucu olarak önceliğiniz sıvı soğutma olsun kasa da 360mm desteği varsa alttaki model f-p sayılır.Yeni sistem topluyorum ekran kartı 7800xt işlemci olarak ta 7800x3d almayı düşünüyorum darboğaz yapar mı
İşlemci gereksiz güçlü, ekran kartı yanında zayıf kalıyor. Amaç oyun ise ve monitör 1080P değilse dengeli değil bence.Yeni sistem topluyorum ekran kartı 7800xt işlemci olarak ta 7800x3d almayı düşünüyorum darboğaz yapar mı
Monitör 2560 x 1440İşlemci gereksiz güçlü, ekran kartı yanında zayıf kalıyor. Amaç oyun ise ve monitör 1080P değilse dengeli değil bence.
5000 altıDar boğaz yaşamazsınız.Bütçe nedir soğutma için
TeşekkürlerHerhangi bir darboğaz olmaz soğutucu olarak önceliğiniz sıvı soğutma olsun kasa da 360mm desteği varsa alttaki model f-p sayılır.
![]()
Bitfenix Cube 360 Siyah ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Monitör 2560 x 1440
5000 altı
Teşekkürler
Bu arada kasanızın modeli neydi , boyutları kontrol edinMSI MAG CoreLiquid C280 280 mm Argb Sıvı İşlemci Soğutucusu
Asus Tuf Gaming Lc 240 Argb V2 240mm Işlemci Sıvı Soğutucu AZAZ3ASU0022
Henüz karar veremedim kasa içinMSI MAG CoreLiquid C280 280 mm Argb Sıvı İşlemci Soğutucusu
Asus Tuf Gaming Lc 240 Argb V2 240mm Işlemci Sıvı Soğutucu AZAZ3ASU0022
Bu arada kasanızın modeli neydi , boyutları kontrol edin
Ekran kartını daha almadıysanız 7900xt'de düşünebilirsinizHenüz karar veremedim kasa için