Daha sonra demek istedim. 7800xt şuan gayet yeterli 2k icin.o kadar çıkabilicek olsam sence konuyu böyle mi açarım![]()
hocam daha sonra geçecek olsam direkt 5080 s felan geçerim 5070ti la uğraşmamDaha sonra demek istedim. 7800xt şuan gayet yeterli 2k icin.
Daha sonra demek istedim. 7800xt şuan gayet yeterli 2k icin.
Değmez bence hocam ben 4070superden 3k farkla 5070 e geçmiştim mfg özelliği ve birkaç fps artışı için hem de güncel teknoloji olup 2 yıllık garanti olsun diye öyle olsa mantıklı ama aynı performanstaki karta 4 k değmez bence
Değmez bence hocam ben 4070superden 3k farkla 5070 e geçmiştim mfg özelliği ve birkaç fps artışı için hem de güncel teknoloji olup 2 yıllık garanti olsun diye öyle olsa mantıklı ama aynı performanstaki karta 4 k değmez bence
Maks %10 fark eder etmez ama 16 vramden 12 ye düşersin.hocam daha sonra geçecek olsam direkt 5080 s felan geçerim 5070ti la uğraşmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben ekran kartı değiştirmek istemediğim için upgrade e gerek duymuyorum şuan sadece 4070s e muadili ile değişsem nasıl olur diyorum benim keran kartı ve 3 4k verebilirim max zaten
geçilir artık yeni nesil oyunlarda ray tarysing zorunlulugu var üstüne 7000 serisine fsr dcestegi bitti amd nin redstoneu dahil gelmiyor teknolojik olarak geride kalmış bir ürünü ne kadar çabuk elinden çıkarırsan o kadar iyisapphire pure 7800xt var 21-22k bandına kadar çıkabilirim cebimden 3-4k felan çıkacak 4070s ler var 21-22k ya sizce değer mi
aksine fiyatı sürekli düşüyor diye istiyorum birazda ben saf gücünü seviyorum zaten kartıngeçilir artık yeni nesil oyunlarda ray tarysing zorunlulugu var üstüne 7000 serisine fsr dcestegi bitti amd nin redstoneu dahil gelmiyor teknolojik olarak geride kalmış bir ürünü ne kadar çabuk elinden çıkarırsan o kadar iyi
Maks %10 fark eder etmez ama 16 vramden 12 ye düşersin.