78K TOPLAMA BİLGİSAYAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

brawie

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
78000
((direkt olarak mağazadan alacağım yarı kredi kartı - yarı nakit mantığı ile farklı yerlerde yapmıyorlar.))

3-4 gün sonra bu kasayı almayı düşünüyorum, öneriler nelerdir?
ve ek olarak 1-2 ay boyunca 1TB beni idare edebilir mi? Sonrasında ek olarak almayı düşünüyorum ssd.

ssd lexar nm790 seçerseniz daha mantıklı olur

Bu üründe sadece işlemciyi 7 9700’mü yapıp satın alayım? o şekil gözüküyor galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve incehesap’da direkt mağazaya gidip alabiliyor muyuz? yarı nakit yarı kredi kartı ile?

Bu üründe sadece işlemciyi 7 9700’mü yapıp satın alayım? o şekil gözüküyor galiba

ve incehesap’da direkt mağazaya gidip alabiliyor muyuz? yarı nakit yarı kredi kartı ile?
Hocam yarı nakit yarı kredi kartını real mağzası olan her siteden alabilirsin. İnce hesap mağazası istanbul çekmeköyde var diye biliyorum. O sistemi alacaksanız işlemciyi 7 9700x yapın alın.

Sanırsam havale ödeme mevcut gördüm de pazartesi günü arayıp soracağım sistem önerisi için teşekkürler👍🏽

3-4 gün sonra bu kasayı almayı düşünüyorum, öneriler nelerdir?
ve ek olarak 1-2 ay boyunca 1TB beni idare edebilir mi? Sonrasında ek olarak almayı düşünüyorum ssd.

Önerim almaman.

Sistemi 2k monitör ile mi kullancaksınız?
evet 2k monitör ile kullanacağım (Asus Tuf Gaming VG27AQM1A 240HZ)

Bunu al daha iyi. 7 bin liran cebin de kalsın. O bitfenix kasanın içindeki psu leş.
@OverallTaken Bu sistem hakkında düşünceler nedir? Fiyatı felan da gayet uyguna denk geliyor. Tek problemim Yarı-Yarı yapamıyor oluşum.

Geri