79 Bin TL'ye İphone 16 Pro Max Alınır mı 100 Pil 118 Devir

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bu telefonu 2.El buldum fakat şöyle bi sıkıntısı var, telefon yurt dışı satılırken yakalanmış ve sonrasında bu telefonu btk kendisi kaydettirmiş 6 ayda ithalatçı garantisi var. Kutusu var mı dediğimde size başka bi gün hafta içi geldiğinizde verebiliriz dediler sizce alınır mı?

0 16 Plus lar 82k felan kanka niye pro max diye ikinci el alasın ki merak ettim cidden kendi şahsi görüşüm 16 veya 16 Plus geliyorsa alırdım zaten bu telefonların ömürleri 6-7 sene oluyor 80k para vereceksin 0 değil biraz düşündürtüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pembesini attım en ucuzu buydu ama 512gb

17 varmış 76k lara

0 16 Plus lar 82k felan kanka niye pro max diye ikinci el alasın ki merak ettim cidden kendi şahsi görüşüm 16 veya 16 Plus geliyorsa alırdım zaten bu telefonların ömürleri 6-7 sene oluyor 80k para vereceksin 0 değil biraz düşündürtüyor

Pembesini attım en ucuzu buydu ama 512gb

17 varmış 76k lara
Bende 0 almayı düşünüyordum fakat özellik açısından işlemcisi olsun ekran tazeleme oranı olsun beni daha çok cezbetti

Bende 0 almayı düşünüyordum fakat özellik açısından işlemcisi olsun ekran tazeleme oranı olsun beni daha çok cezbetti
Kanka telefon felan alacaksanda tanıdık birinden al bu tarz şeyler şakaya gelmez 80k da büyük bir para ki 17 76k lara düşüyor ve Kasım indirimleri başladı inanıyorum ki çok güzel telefonları iyi fiyattan alırsın tanıdığın değilse nasıl kullanıldığını bilmiyorsan önermem almanı

Kanka telefon felan alacaksanda tanıdık birinden al bu tarz şeyler şakaya gelmez 80k da büyük bir para ki 17 76k lara düşüyor ve Kasım indirimleri başladı inanıyorum ki çok güzel telefonları iyi fiyattan alırsın tanıdığın değilse nasıl kullanıldığını bilmiyorsan önermem almanı
Tamamdır çok teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,722
Üyeler
184,487
Son üye
ryuen
Geri