Neler Yeni

7900 xt 7500f işlemcili sistem alınır mı

9070xt tabikide daha iyi daha tercih edilebilir ama parça kalitesine önem veriyorsanız pek iyi bir tercih değil sistemde kullanılan anakart b serisi değilde a serisi gibi bir performansı var ben tercih etmezdim vrm leri falan kötüydü sanırım onun haricinde ekstra ram takviyesi ve soğutucu ile birlikte 56-57 bilemedin 58 bin lirayı bulur anakartı da yükseltmek gerek onu da unutmamak lazım
anakartı 1.500 TL farkla Gigabyte B850M D3HP DDR5 8200MHz (OC) M.2 AM5 mATX Anakart olarak güncelleyip

ramler 2X16 cl30 olarak seçiliymiş zaten + soğutucuyla 58k tutuyor dediğin gibi üstadım

şimdi düşünüyorum 7900xt + 4k monitörlü sistemi 55-56'ya almak mı 58'e bu sistemi alıp monitör için beklemek mi diye düşünüp duruyorum.

Allah başka dert vermesin inşallah :(

anakartı 1.500 TL farkla Gigabyte B850M D3HP DDR5 8200MHz (OC) M.2 AM5 mATX Anakart olarak güncelleyip

ramler 2X16 cl30 olarak seçiliymiş zaten + soğutucuyla 58k tutuyor dediğin gibi üstadım

şimdi düşünüyorum 7900xt + 4k monitörlü sistemi 55-56'ya almak mı 58'e bu sistemi alıp monitör için beklemek mi diye düşünüp duruyorum.

Allah başka dert vermesin inşallah :(
bunu al 4k monitör sonra al hocam ekran kartından feragat etmeye değmez. fsr 4 büyük bi özellik.

hocam bi furmark da isteyin eğer yükseltme gibi bir şey düşünüyorsanız am6 ları bekleyin derim 7500f 2k ve 4k da yeterli olur
@K1dot hocam iyi geceler arkadaş furmark testini attı ekliyorum aşağıya umarım görüntüler nettir ss aldım çünkü
IMG_0285.png
IMG_0283.png
IMG_0284.png
IMG_0288.png

bir sorarmısın bakım yapılmış mı
Kendisi yapmış bakımını ne zaman yaptığını sorayım bi hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 ay önce yapmış kendisi içini açıp termal macun vs yapmış temizlemiş toz bile yok diyor özenle temizledim dedi

Bence fiyatına göre uygun özellikle 4k monitör dahil fiyat.. almaktan vazgeçerseniz ilanı paylaşabilirseniz ben ilgilenebilirim.. 9070xt'nin fiyatının düşeceği yok.
Edit: sistem zaten favorilerimdeymiş :)

Bence fiyatına göre uygun özellikle 4k monitör dahil fiyat.. almaktan vazgeçerseniz ilanı paylaşabilirseniz ben ilgilenebilirim.. 9070xt'nin fiyatının düşeceği yok.
Edit: sistem zaten favorilerimdeymiş :)
Nasip kısmet bunlar, arkadaştan aida64 stres testi istedim bu akşam ileticek göndersin bakalım karar vereceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@K1dot 46K'ya 2k monitör dahil 4070super sistem buldum parçalarını da araştırdım kaliteli önerilen şeyler, 4070super'li sistem mi 7900xt'li bu sistem mi yardımcı olur musun. Dediğim gibi hikayeli oyunlar 2. planda daha çok rekabetçi oyunlar oynayacak

Son düzenleme:
gayet güzel ya toz bakımı yapıldığı zaman düşer 60 lara :D
üstad selamlar,

46K'ya 2k monitör dahil 4070super sistem buldum parçalarını da araştırdım kaliteli önerilen şeyler, 4070super'li sistem mi 7900xt'li bu sistem mi yardımcı olur musun. Dediğim gibi hikayeli oyunlar 2. planda daha çok rekabetçi oyunlar oynayacak yardımcı olabilir misin satıcı arkadaş cevap bekliyor

monitörsüz 41 bin diyor arkadaş parça kalitesi de iyi @k0nst4nz @jombo

Son düzenleme:
Geri