TheLastKings
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Ertan
işlemci 4 5 günlük ilk başlarda güzel fps veriyordu yırtılma sorunum yoktu özellikle bugün iyice fps düşüşü yaşamaya başladım bios, ekran kartı, işlemci ve windows güncel format attım ekran kartını garantiye gönderdim sorun yok dediler termal macununu değiştirip gönderdiler monitörü gönderdim paneli değiştirip gönderdiler bundan önce ki işlemcimde de oluyordu 7600x işlemcimide gönderdim onunda değişimi oldu yenisini gönderdiler o teknik servisteyken 7900x3D almıştım ama ne yazık ki bu sorundan kurtulamıyorum
biosdan amd expo felan açık yine de düzeltemiyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum bu sorunla 3 4 aydan beri uğraşıyorum. bi ara bir şey yok çok güzel akıyor sonra sanki bilgisayar valorantı bırakıp başka bir şeye odaklanıyor gibi yırtılmaya başlıyor. valorantta takımlı ölüm kalım maçında 250 300 fpslere kadar düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
biosdan amd expo felan açık yine de düzeltemiyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum bu sorunla 3 4 aydan beri uğraşıyorum. bi ara bir şey yok çok güzel akıyor sonra sanki bilgisayar valorantı bırakıp başka bir şeye odaklanıyor gibi yırtılmaya başlıyor. valorantta takımlı ölüm kalım maçında 250 300 fpslere kadar düşüyor