🔥İndirim 7go 20.000 PA Kablosuz Araç İçi Süpürge 🔥 1.999₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,119
Abdullah Hocam indirim ayarlamış ihtiyacı olan kaçırmasın çok iyi fiyat !

7go 7gab-03 Kablosuz Araç Içi Süpürge | 20.000PA Güçlü Emiş | 90.000RPM Fırçasız Motor | 25.000MAH Uzun Ömürlü Batarya | Üfleme & Vakum 2’si 1 Arada

Sepette OTO521 kuponunu aktif ediniz.

17.000 ile arasında çok fark var mı yani 17.000 olan yetmezde mi bunu almamız lazım olayını anlatabilecek varmı

Çantası var aparatlarıda güzel. Pil yapısıa değişmeye müsait gibi. Tek sıkıntısı kaba olması. İhtiyacı olana güzel gibi bence. Çok bi kalite beklemeyin tabi ne kadar ekmek o kadar köfte.

Bende bir iki ay önce aldım iki araçta kullanıyorum memnunum. Kendimce değerlendirme yapmıştım bakmak isteyene

Screenshot_20251120_101545_n11.webp

Ben normalde bu modeli aldım 1200 tl ye daha güçlü ve cam kırma kemer kesme aparatı olduğu için, fakat dün kullanmak zorunda kaldık cam kırma aparatını ve işe yaramadı üstüne ürün kırıldı cam sapasağlam, camı kürekle kırmak zorunda kaldık işyerindeki aracın kilidini açamadığımız için kırdık, bundan dolayı iade ediyorum, bu modeli sipariş geçtim 20.000 lik olanı, bu aldığımda gayet güçlü üflemesi çekmesi fakat şarjı hemen bitiyor, 20.000pa olan model daha iyi olur şarj açısından, bu modeli düşünende varsa aklında bulunsun cam kırma aparat yeri içine göçtü camı kıramadı, gerçekten acil durum olsa araç içerisinde kalsak işe yaramıyacak demekki benim sinirime giden durum bu oldu sırf bu özelliği için seçipte işe yaramaması.

iyi mi ? alınır mı ? trendyolda 1300tllik ürünler falan da var yorumları çok olumlu. hangisi alınır emin olamadım.

iyi mi ? alınır mı ? trendyolda 1300tllik ürünler falan da var yorumları çok olumlu. hangisi alınır emin olamadım.
Benden size tavsiye, Trendyol üzerinden hiçbir ürünün puanına ve yorumlarına bakarak ürün satın almayın, çoğu bedava kupon için bilinçsizce bol yıldızdan puanlar dağıtıyor.

Benden size tavsiye, Trendyol üzerinden hiçbir ürünün puanına ve yorumlarına bakarak ürün satın almayın, çoğu bedava kupon için bilinçsizce bol yıldızdan puanlar dağıtıyor.
Yorum yaparak kupon kazanıldığını bilmiyordum. Özellikle yorumlara baktım birçok kişinin beğendiğini görünce almayı düşünüyordum

Teşekkürler, bir alt modeli aklımda iken 20.000 pascal olan iyi geldi.

üfleme gücü iyi mi, bilgisayar kasası temizliği ve motosikleti yıkadıktan sonra kurulamak için kullancağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,003
Üyeler
184,870
Son üye
SmoothiesS
Geri