Çözüldü✓ 7k-8k bütçeli monitör tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden IPS ve renkleri canlı olursa iyi olur. Hz olarak en az 165, inç olarak masamdan dolayı 24 inç olması gerek. Eski monitüm Msi G2422 canlılık olarak iyiydi, canlılık olarak bu veya daha iyi model istiyorum

Son düzenleme:
Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden IPS ve renkleri canlı olursa iyi olur.
Tam tersi hikayeli oyunlar için VA panel daha iyi. Çünkü VA'nın kontrast oranı IPS'ten 3 kat daha yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.
Ghosting durumu VA panele göre gayet iyi:
Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın burası çok önemli.
Soldaki bir IPS monitör, sağda ki ise VA AG275QXN:
Desktop Screenshot 2025.07.04 - 23.22.15.36.webp

Tam tersi hikayeli oyunlar için VA panel daha iyi. Çünkü VA'nın kontrast oranı IPS'ten 3 kat daha yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.
Ghosting durumu VA panele göre gayet iyi:
Soldaki bir IPS monitör, sağda ki ise VA AG275QXN:
Alıntıyı görüntüle
Baktım Va ön yargım vardı ama bunu almaya karar verdim. Sizce bu fiyat bandında başka önereceğiniz var mıdır yoksa bunu mu almalıyım?

Baktım Va ön yargım vardı ama bunu almaya karar verdim. Sizce bu fiyat bandında başka önereceğiniz var mıdır yoksa bunu mu almalıyım?
Hikayeli oyunlar oynadığınız için en iyi seçenek bu. Siyahlarda koyuluk farkını ciddi şekilde hissedeceksiniz.
Desktop Screenshot 2025.07.04 - 23.22.15.36.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,918
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri