Çözüldü✓ 7k bütçeli 2k monitor tavsiyesi

Bu ne saçma bir düşünce yapısı,adam bilmiyormu akakçeden filtreleme yapıp öneri yapmasını?Gelmişsin burda ne olup olmadığını bilmediğin monitörü öneriyorsun üstüne bu saçma lafı söylüyorsun.
Canım kardeşim uzatmanın bir mantigi varmı sence donanım arşivi neden açıldı biliyormusun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Canım kardeşim uzatmanın bir mantigi varmı sence donanım arşivi neden açıldı biliyormusun?
İnsanlar birbirilerine tavsiye verebilmeleri için var

Bu ne saçma bir düşünce yapısı,adam bilmiyormu akakçeden filtreleme yapıp öneri yapmasını?Gelmişsin burda ne olup olmadığını bilmediğin monitörü öneriyorsun üstüne bu saçma lafı söylüyorsun.
Hem burası tartışma konusu değil tavsiye konusu tavsiyen varsa yazar gidersin

İnsanlar birbirlerine dogru düzgün tavsiye versin diye açılmıştır boş boş öneri yapma

Hem burası tartışma konusu değil tavsiye konusu tavsiyen varsa yazar gidersin
Tavsiyemi yazmışım zaten belliki gözünde görmüyor.Bunun gibilerle tartışmamak lazım 😀

İnsanlar birbirlerine dogru düzgün tavsiye versin diye açılmıştır boş boş öneri yapma

Tavsiyemi yazmışım zaten belliki gözünde görmüyor.Bunun gibilerle tartışmamak lazım 😀
E kardeşim tamam uzatmanın bir mantigi varmı 2. Bir tavsiyen varsa ver yoksa çıkabilirsin forumdan

Ssd kasa vs gibj ufak özelleştirmelerile bu kasaya aldim.Genel olarak hikaye oyunlari oynamak istiyorum. Bunun içinde en iyisinin 2k monitör oldugunu düşündüm. Akşam ince hespata indirim.olacak onu bekliyorum. Haricinde sizin tavsiyeleriniz nedir? Anlamam ama msi mag gigabyte aoc gibi markalar öneriliyor forumlarda. Sizler ne oneririsini
msi alınmaz öneri olarak atılan mag modeli denedim renk kalitesi kötü. buna bak kendim de kullandım çok kaliteli

Sen kime emir veriyorsun gelmişsin burda cahillik ediyorsun bak isine gözüm görmesin seni
Sen çok cıvadın ama Yaşın kaç bilmiyorum ama terbiyesizliğin lüzumu yok gözüme gözükme diyorsun

Sen kime emir veriyorsun gelmişsin burda cahillik ediyorsun bak isine gözüm görmesin seni
Bir sıkıntın varsa konuyu kirletme gel dm e

Sen çok cıvadın ama Yaşın kaç bilmiyorum ama terbiyesizliğin lüzumu yok gözüme gözükme diyorsun

Bir sıkıntın varsa konuyu kirletme gel dm e
Kimlerle muhattap oluyoruz 😀😀😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,179
Üyeler
183,073
Son üye
Sabajt