Neler Yeni

Öneri 7k civarı kulaklık önerisi ne alabilirim?

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
ömer
Bütçe
7000
uzun zamandır kulaklık almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim önerilerinize açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Hocam benimde almayı düşündüğüm bur model var. Asus rog fusion II 500. Ses kalitesi güzel. Ama mikrofon kalitesi bi tık kötü bilginle fiyatıda en son baktığımda 3-4k bandında idi. Bir bakmanı öneririm.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Burak

Buğrahan Mert

80+ Silver
Bu atılan linkleri almanı önermem asus müşteri temsilcisi sorun çıkartabilir sorun olursa bende de void elite wireless var leş gibi uygulaması var her pc açılmasında kendim açıyorum ayar yapıyorum baştan boşuna dert alma başına bilgim yok ama tecrübelerim bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Bu atılan linkleri almanı önermem asus müşteri temsilcisi sorun çıkartabilir sorun olursa bende de void elite wireless var leş gibi uygulaması var her pc açılmasında kendim açıyorum ayar yapıyorum baştan boşuna dert alma başına bilgim yok ama tecrübelerim bunlar
Daha öncesinde asus kulaklık kullanmıştım. Hata servisede gönderdim. İlgili davrandılar. Şahsen asus kulaklık öneririm.

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benimde almayı düşündüğüm bur model var. Asus rog fusion II 500. Ses kalitesi güzel. Ama mikrofon kalitesi bi tık kötü bilginle fiyatıda en son baktığımda 3-4k bandında idi. Bir bakmanı öneririm.
bakacagım hocam sag olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes genelde bunu öneriyor çok iyi diyorlar
bu fiyat bandında bu kulaklığın rakibi yok mu

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
bakacagım hocam sag olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes genelde bunu öneriyor çok iyi diyorlar
bu fiyat bandında bu kulaklığın rakibi yok mu
Genel olarak her yönden tatmin edici bir kulaklık.Bu fiyat bandında rakibi arctis 7 diyorlar fakat ben kullanmadığım için yorum yapamam.Onun haricinde cloud 3 void elite barracuda x arctis 5 kullandım.Hs80 max onlara göre cidden premium bir kulaklık.Negatif yönleri tabii ki var.Uzun vadede kafa bandı esnediği için çatlıyor ya da kırılıyor bu tamamen senın kullanımına kalmış.Ben 04.06.2023 tarihinde hs80 almıştım ve birkaç hafta öncesine kadar kullanıyordum.Wirelesse geçtiğim için değiştirdim.Ek olarak kafa bandında 3 adet kılcal çatlamalar mevcuttu

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
ömer
Genel olarak her yönden tatmin edici bir kulaklık.Bu fiyat bandında rakibi arctis 7 diyorlar fakat ben kullanmadığım için yorum yapamam.Onun haricinde cloud 3 void elite barracuda x arctis 5 kullandım.Hs80 max onlara göre cidden premium bir kulaklık.Negatif yönleri tabii ki var.Uzun vadede kafa bandı esnediği için çatlıyor ya da kırılıyor bu tamamen senın kullanımına kalmış.Ben 04.06.2023 tarihinde hs80 almıştım ve birkaç hafta öncesine kadar kullanıyordum.Wirelesse geçtiğim için değiştirdim.Ek olarak kafa bandında 3 adet kılcal çatlamalar mevcuttu
su anda hs80 max mi kullanıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,647
Üyeler
164,354
Son üye
Barne2000
Top Bottom