abra a7 o fiyatlarda diye biliyorumEn mantıklı seçimlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Monster sitesinde veya Hepsiburada,n11, GittiGidiyor gibi sitelerde var. Monster alabilirsin veya excalibur a da bakabilirsinModelini söylermiain v kaç
Monster sitesinde veya Hepsiburada,n11, GittiGidiyor gibi sitelerde var. Monster alabilirsin veya excalibur a da bakabilirsin
Soğutması monsterdan daha az ses çıkardığı ve onun kadar iyi soguttugi aşikar. 9.nesil Intel işlemcilerle karıştırmayın, undervoltsuz sıcaklıkları düşmez. Kasasına gelirsek , monster ve excalibur malzeme kalitesi olarak kesinlikle Acer, Asus,MSI , Dell gibi markalara yanasamaz bile. Ekranı kapatıp a onca bile bu kalite belli oluyor. Panel konusunda ise aldığınız laptop, eğer hardcore oyuncu iseniz paşa paşa 25k verirsiniz zaten. Onlar da 144 Hz modelleri excalibur g900 de var. Monster da 30 ms 120hz bu arada ama çok da önemli değil FPS oyun haricinde.O bütçeye en uygun monster var. Abra a5 öneririm. Kendi sitesinden istediğiniz gibi yükselterek satın alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Casper önermem. Her ne kadar sunduğu donanımlarla dikkat çeksede kasası, paneli, soğutması vasat.
Acer var o fiyatlara. GTX 1650 ti kullanıyor o da.Asus Tuf A15 1650Tİ modelini kullanıyorum memnunum. Stoklarda kalmadı diye biliyorum ama diğer modellere bakabilirsin.
O model çok ısınıyor diye biliyorum doğru mu?Asus Tuf A15 1650Tİ modelini kullanıyorum memnunum. Stoklarda kalmadı diye biliyorum ama diğer modellere bakabilirsin.
Benim aldığım modelde,Acer var o fiyatlara. GTX 1650 ti kullanıyor o da.
Hayır ısınma sorunu yaşamadım hiç. İşlemci %100 yük altında 90 derece oluyor. O da laptop için normal bir değer.O model çok ısınıyor diye biliyorum doğru mu?
https://www.monsternotebook.com.tr/abra-a7/ bu siteden bahsediyor arkadaş galiba.En mantıklı seçimlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.