7k laptop önerisi lütfen

KadirD

80+
Reaksiyon skoru
25
En mantıklı seçimlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

O bütçeye en uygun monster var. Abra a5 öneririm. Kendi sitesinden istediğiniz gibi yükselterek satın alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monster sitesinde veya Hepsiburada,n11, GittiGidiyor gibi sitelerde var. Monster alabilirsin veya excalibur a da bakabilirsin

Casper önermem. Her ne kadar sunduğu donanımlarla dikkat çeksede kasası, paneli, soğutması vasat.

O bütçeye en uygun monster var. Abra a5 öneririm. Kendi sitesinden istediğiniz gibi yükselterek satın alabilirsiniz.

Casper önermem. Her ne kadar sunduğu donanımlarla dikkat çeksede kasası, paneli, soğutması vasat.
Soğutması monsterdan daha az ses çıkardığı ve onun kadar iyi soguttugi aşikar. 9.nesil Intel işlemcilerle karıştırmayın, undervoltsuz sıcaklıkları düşmez. Kasasına gelirsek , monster ve excalibur malzeme kalitesi olarak kesinlikle Acer, Asus,MSI , Dell gibi markalara yanasamaz bile. Ekranı kapatıp a onca bile bu kalite belli oluyor. Panel konusunda ise aldığınız laptop, eğer hardcore oyuncu iseniz paşa paşa 25k verirsiniz zaten. Onlar da 144 Hz modelleri excalibur g900 de var. Monster da 30 ms 120hz bu arada ama çok da önemli değil FPS oyun haricinde.

Asus Tuf A15 1650Tİ modelini kullanıyorum memnunum. Stoklarda kalmadı diye biliyorum ama diğer modellere bakabilirsin.

Acer var o fiyatlara. GTX 1650 ti kullanıyor o da.
Benim aldığım modelde,
R5 4600H (neredeyse 3600 gücünde)
1650 Tİ
8 GB Ram (Ram eklemesi garantiyi bozmuyor)
256 GB NVME M2.SSD
1 TB HDD vardı.

6800 TL'ye almıştım.

O model çok ısınıyor diye biliyorum doğru mu?
Hayır ısınma sorunu yaşamadım hiç. İşlemci %100 yük altında 90 derece oluyor. O da laptop için normal bir değer.

Abra A7 almayı pek mantıklı bulmuyorum. Çünkü içerisinde 10300H var. İ5 10300H ile R5 4600H ın değerleri çok yakın (ryzen 1 adım önde) fakat 4600H 6 core 12 thread bir işlemciyken, 10300H 4core 8 thread bir işlemci.
Tercih etmem.

Geri